Handicap 9. september 2020

9. september 2020 21:21 , af Anders Vejby

Afgørelsen nærmede sig i aften med stormskridt - ikke mindst da, når én af podiefavoritterne (undertegnede) i aften var skrevet på skadeslisten. Der var 14 startende i aftenens dyst som blev afviklet på let kruset vand og vestenvind. Efter fire ugers fravær havde vi igen i aften Thorbjøn (24:36) i den klart hurtigste tid. Næsthurtigst blev Nathalie & Finn (26:19) og tredje hurtigst blev Krogsager (26:43).  Det er faktisk Krogsagers hurtigste tid denne sæson hvilket vidner om at han bejler til pokalen i pointstriden. Én anden båd satte også sin bedste tid denne sæson - det var toeren med Jonas & Rolf (27:05) - en forbedring på 36 sekunder. Jonas er total klar til weekendens TdG 2020.

Jette Nygaard løber med aftenens førsteplads og 25 point hvilket bringer Jette ind i den samlede top 10. 24 point gik til Jørgen, og 23 point gik til førnævnte Krogsager.

I den samlede stilling bringer Nicolai sig lige præcis op på 200 point. Det er en god føring. Men det er endnu ikke en afgørende én af slagsen, for med kun 9 points margin ligger Krogsager på andenpladsen med 191 point. Inge & Mette Marie (187) har heller ikke meldt sig ud af kampen, men der skal nok lidt kæntringer eller andet uforudset i spil for at vi ser en toer som vinder af Handicap konkurrencen - hvilket iøvrigt ville være første gang såvidt undertegnede ved af. Forudsat de giver fremmøde til næste og sidste runde af Handicap 2020, er det blandt de nævnte tre at podiet skal konfigureres, da den næste i rækken som er Rolf ligger med 171 point.

Se resultaterne i vedlagte.

Til næste uge der det annonceret af Mette Marie at vi skal have suppe, så det ser vi frem til - endnu en god grund til at troppe op og trække et bådnummer.

God bedring til Jim som i aften lå underdrejet derhjemme - håber du er klar igen til finalen.

HUSK at vi igen i næste uge starter kl. 19:00.

Til sidst - god tur til dem der skal afsted til TdG!

Vedhæftede filer