Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Handelsbetingelser for Marselisborg Kajak Club – Herefter kaldet Klubben

FORBEHOLD OG PRISER
Den årlige generalforsamling fastsætter Klubbens kontingenter for én sæson ad gangen. Klubben forbeholder sig ret til at ændre andre priser uden varsel. Alle priser på hjemmesiden er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMS VILKÅR
Som medlem af Klubben accepterer du vores vilkår.
Som medlem er det dit eget ansvar at opdatere dine medlemsoplysninger, herunder oplysning om din mailadresse. Du kan ændre dine medlemsoplysninger ved at logge dig på Klubbens hjemmeside og klikke på dit navn i øverste højre hjørne og gå til ’Ændre indstillinger’.
Faktura for kontingent og andre opkrævninger fremsendes til medlemmerne pr. mail. I mailen er angivet en betalingsfrist, samt et link til betaling med betalingskort. Der er endvidere angivet et link til ’alternative betalingsmuligheder’.
Klubben opfordrer alle medlemmer til at betale kontingent mv. via betalingskort. Det er alene betalingskortene Dankort og Visa/dankort, der er godkendt til betaling af Klubben og Nets. Det er også muligt at betale ved bankoverførsel. Dette er dog en mere arbejdskrævende proces for Klubben, så vi foretrækker, at medlemmerne betaler via betalingskort.
I forbindelse med din betaling med betalingskort kan du godkende, at dine kortoplysninger gemmes, og at Klubben fremover må trække opkrævninger automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 8 dage inden hver betaling modtage en mail, som fortæller dig hvor meget og hvornår, der bliver trukket penge på dit kort. Du har mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ønsker det. Klubben benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalings løsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Klubben, men hos Dibs.
Hvis du ikke er tilmeldt automatisk betaling, skal du selv sørge for at få betalt kontingent inden den angivne betalingsfrist. Ved manglende betaling bliver der jf. Klubbens vedtægter kun udsendt én rykker. Hvis du fortsat ikke betaler, bliver du tvangsudmeldt af Klubben.
Hvis dit betalingskort udløber, bliver spærret, eller lignende, er du selv ansvarlig for at foretage tilmelding af et nyt betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort ved at logge dig ind på Klubbens hjemmeside. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og gå til ’Mit betalingskort’.
Du kan til enhver tid se, om du har ubetalte regninger liggende. Du logger dig ind på klubbens hjemmeside. Klik i øverste højre hjørne og gå til ’Mine regninger’. Samme sted kan du se kvitteringer for alle dine betalte regninger.

KVITTERING
Du modtager via mail en kvittering ved træk fra dit betalingskort.
Betaler du i stedet via bankoverførsel udsendes ikke kvittering via mail. Men når betalingen er registreret af kassereren, vil du kunne se en kvittering for indbetalingen under ’Mine regninger’.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Klubben, kan du anmode om udmeldelse ved at logge dig ind på Klubbens hjemmeside. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og gå til ’Udmeldelse’. Du kan stoppe dit medlemskab ved udmeldelse senest en måned før udgangen af en kontingentperiode.
I forbindelse med udmeldelse skal evt. økonomiske mellemværende med klubben afvikles. Du kan ikke få tilbagebetalt kontingent for en evt. ikke-aktiv del af kontingentperioden. Efter din udmeldelse, sender Klubben ikke flere opkrævninger, og der sker ikke længere automatisk træk på dit betalingskort.

FORTRYDELSE VED TILMELDING
Ved tilmelding til begynderinstruktion betaler nye medlemmer dels for en plads på instruktionsholdet og dels kontingent for medlemskab af Klubben den første sæson. Ved evt. framelding til instruktionsforløbet tidligere end 30 dage før kursusstart, kan du får hele det indbetalte beløb tilbagebetalt.
Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart kan du kun regne med at kunne få tilbagebetalt det indbetalte kontingent, da du ikke bliver medlem af Klubben. Din betaling for instruktion kan kun tilbagebetales, hvis din reserverede plads på instruktionsholdet bliver overtaget af en anden.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter men ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder omkring opkrævning og betaling, som du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Klubben forbeholder sig ret til at spærre et medlems adgang til hjemmesiden og Klubben ved evt. manglende betaling, samt hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller foreningssystemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.