Klubhuset

Klubhusets faciliteter

I Marselisborg Kajak Club har vi et fantastisk klubhus med masser af sociale aktiviteter. Vi kommer hinanden ved gennem fællesspisning, roture, løbeture, fester ect.

Klubben har et fint køkken, en super lækker terasse samt en rummelig stue, som kan indrettes så vi kan huse godt 70 spisende gæster. Til dagligt er stuen hyggeligt indrettet så man bl.a. kan nyde den smukke udsigt over bugten fra sofaen eller når man spiser medbragt mad efter en tur på vandet.

I klubhuset findes også et mindre motionsrum med maskiner, frie vægte, TRX og vægtstænger m.m. 

Fester

MKC har tradition for at holde gode fester og klubhuset danner en super ramme for både at spise og fyre den af på dansegulvet. 
Klubben får mange forespørgsler på udlån af klubhuset til bryllup og lignende, så svaret herpå er konsekvent nej - både til medlemmer og folk udefra.. 


Fællesspisning

Der er ofte fællesspisning i klubhuset, og det er altid medlemmerne selv, der tager initiativet. De sidste par år har det været tirsdag aften. 

I sommerhalvåret tænder vi grillen og du skal blot medbringe det, du gerne vil spise.

I vinterhalvåret holder grillen pause og i stedet skiftes vi til at lave mad. Der er tilmelding så dagens kok har en ide om indkøb.