Fællesroning

Fællesroning

Der er mange muligheder for at komme til at ro med andre. Man kan lave et opslag her eller på facebooksiden eller deltage i de fællestræninger, klubben arrangerer. 

Mandage i sommerhalvåret er der fællesroning - der kan være fokus på teknik eller kilometer, tirsdage kajakpolo (alle er velkome til at arrangere en kamp!), onsdag er der handicap og søndag kl 10. fællesroning.

Sommerture

Hvert år tager MKC på tur i udlandet med klubbens egne kajakker.

Turene har i mange år skiftet mellem at gå til Sverige og Tyskland. Vi kører selv til destinationen med kajakkerne på trailer eller biltag.

Det er medlemmerne, der planlægger turen og dermed har alle mulighed for at være med til at beslutte næste års tur. 

Alle kan deltage på sommerturen, hvis de har gennemført alle prøver. Man må dog ikke ro alene, med mindre man er friroet efter 75 km. Alle skal melde sig endeligt til i starten af juni.

Det er nogle hyggelige ture, der byder på mange nye oplevelser.

Sammen med andre klubber i Århus, arrangerer vi også ture i både forsommeren og efteråret til Silkeborg samt en fællestur til Møgelø. 

Vi har også arrangeret ture til Venedig, hvor vi har roet i lejede kajakker.

Søndagsroning

Uanset om man er til en social hyggetur om søndagen - eller gerne vil give den gas - er der mulighed for at ro sammen med andre søndag formiddag - typisk en tur til Moesgaard Strand og hjem. 

Alle er velkomne, nybegyndere som erfarne, og man ror i det tempo, man har lyst til. 

Sommerturen 2017 til Vindön i Sverige