Kontingent & medlemsskab

Kontingent sæson 2021

  • Senior (19 år og derover) kr. 1.400,-
  • Senior (19 år og derover) der tillige ønsker adgang til Brabrand kr. 1.600 (MKC kr. 1.400 + Brabrand kr. 200)
  • Junior (13 - 18 år) kr. 700,-
  • Junior (13 - 18 år) der tillige ønsker adgang til Brabrand kr. 800,- (MKC kr. 700 + Brabrand kr. 100)
  • Børn ifølge med voksne medlemmer (8 - 12 år) kr. 300,-
  • Begynder (uanset alder) kr. 2.200,- (incl. instruktion, kontingent første år samt IPP-bevis, når uddannelse er gennemført)
  • Passivt medlemskab (uanset alder) kr. 250,-
  • Nøgle engangsgebyr klubnøgle (brik) kr. 100,-
  • Ved lukning af nøgle på grund af restance eller andet, vil der blive opkrævet kr. 300,- for genoptagelse/genåbning af nøgle.
  • Nøgle til Brabrand Rostation engangsgebyr kr. 150,- (opkræves direkte af Brabrand)

Kontingentet gælder en hel sæson og opkræves hvert år pr. 1. april.

Om kajakroning i MKC

Marselisborg Kajak Club har tur- og kapkajakker i flere sværhedsgrader, fra stabile turkajakker til begyndere og teknisk krævende kajakker til øvede.

MKC har ingen havkajakker, men klubben har et sæt polokajakker, så man kan komme ud og lege i bølger.

Udmeldelse og overførsel til passivt medlemsskab

Sletning af medlemskab eller overflytning til passivt medlemskab, samt tilbagebetaling af nøglegebyr.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab 
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Klubben, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben. 

Hvis du ønsker at ændre dit medlemsskab fra aktivt til passivt medlem, eller omvendt, skal du udfylde følgende formular.

Overvejelser før du ansøger om medlemskab

Kajakroning tager tid. En normal aftentur på ca. 10 km (Moesgård strand retur) kan let strække sig over 2-3 timer inklusive omklædning, bad og hyggesnak. For at få størst glæde af kajakroning er det vigtigt, at du har tid til at tage på vandet regelmæssigt, specielt den første sæson. Derfor: Ved du allerede nu, at rejser, flytning, arbejde etc. begrænser dig til sommer, skulle du måske vente til næste år?

For at du får fuldt udbytte af dit medlemskab, kræver det, at du selv er aktiv. Jo mere du færdes i klubben og deltager i de forskellige aktiviteter, jo hurtigere vil du føle dig hjemme. Der findes rigtig mange tilbud såsom weekendture, klubaften med handicaproning, kaproning, fester, løbeaften med madklub m.m.hvor du kan møde andre medlemmer og få en tilknyting til stedet - og nogle at ro med.

Som medlem af klubben indgår du i et fællesskab med både tilbud og forpligtelser. Klubben er baseret på frivillig, ulønnet arbejdskraft og er afhængig af, at medlemmerne velvilligt deltager i rengøring af klubhus, reparation af kajakker, organisering af arrangementer, osv.