Kontingent & medlemskab

Kontingent sæson 2024

  • Senior (19 år og derover) kr. 1.400,-
  • Senior (19 år og derover) der tillige ønsker adgang til Brabrand kr. 1.625 (MKC kr. 1.400 + Brabrand kr. 225)
  • Junior (13 - 18 år) kr. 700,-
  • Junior (13 - 18 år) der tillige ønsker adgang til Brabrand kr. 825,- (MKC kr. 700 + Brabrand kr. 125)
  • Børn ifølge med voksne medlemmer (8 - 12 år) kr. 300,-
  • Begynder (uanset alder) kr. 2.400,- (incl. instruktion, kontingent første år samt IPP-bevis, når uddannelse er gennemført)
  • Passivt medlemskab (uanset alder) kr. 250,-
  • Nøgle engangsgebyr klubnøgle (brik) kr. 100,-
  • Ved tvangsudmelding på grund af restance eller manglende kontingentbetaling, vil der blive opkrævet kr. 300,- for genoptagelse/genåbning af nøgle.
  • Nøgle til Brabrand Rostation engangsgebyr kr. 150,- (opkræves direkte af Brabrand)

Kontingentet gælder en hel sæson og opkræves hvert år pr. 1. april.

Om kajakroning i MKC

Marselisborg Kajak Club har tur- og kapkajakker i flere sværhedsgrader, fra stabile turkajakker til begyndere og teknisk krævende kajakker til øvede.

MKC har ingen havkajakker, men klubben har surfski, supboards og et sæt polokajakker, så man kan komme ud at lege i bølger.

Udmeldelse eller overførsel til passivt medlemskab

UDMELDELSE / OPSIGELSE 
Ønsker du ikke længere medlemskab af MKC, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse" og følge vejledning der.

Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent eller nøglegebyr. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben. 

PASSIVT MEDLEMSKAB
Hvis du ønsker at ændre dit medlemskab fra aktivt til passivt medlem, eller omvendt, skal du sende en mail med tydelig identifikation til kasserer@mkc-kajak.dk, om at du ønsker status ændret.

BEMÆRK - Man har ikke adgang til klubhuset som passivt medlem.

Overvejelser før du ansøger om medlemskab

Kajakroning tager tid. En normal aftentur på ca. 10 km (Moesgård strand retur) kan let strække sig over 2-3 timer inklusive omklædning, bad og hyggesnak. For at få størst glæde af kajakroning er det vigtigt, at du har tid til at tage på vandet regelmæssigt, specielt den første sæson. Derfor: Ved du allerede nu, at rejser, flytning, arbejde etc. begrænser dig til sommer, skulle du måske vente til næste år?

For at du får fuldt udbytte af dit medlemskab, kræver det, at du selv er aktiv. Jo mere du færdes i klubben og deltager i de forskellige aktiviteter, jo hurtigere vil du føle dig hjemme. Der findes rigtig mange tilbud såsom weekendture, klubaften med handicaproning, kaproning, fester, løbeaften med madklub m.m.hvor du kan møde andre medlemmer og få en tilknyting til stedet - og nogle at ro med.

Som medlem af klubben indgår du i et fællesskab med både tilbud og forpligtelser. Klubben er baseret på frivillig, ulønnet arbejdskraft og er afhængig af, at medlemmerne velvilligt deltager i rengøring af klubhus, reparation af kajakker, organisering af arrangementer, osv.