Handicap 27. juli 2022

27. juli 2022 22:19 , af Anders Vejby

I gang igen efter sommerferien - startende med 13 kajakker i en håndfuld startgrupper afsted i kraftig medvind mod første vending. Det kunne alle klare, men da det nåede til vendingen var der for et par fartøjer alligevel lidt uenighed om hvordan det præcis skulle klares i fællesskab. Her var tonnagen i det ene fartøj dog ca. det dobbelte af det andet, så det var ligesom givet hvem der skulle ud at bade. Men det tog Max nu meget pænt også selvom det endte med at han ikke gennemførte. Den kraftige vind betød moderate tider. Det var kun den nye konstellation med Ellen & Jens Ole, nyklassikeren Per og så ikke mindst netop udskrevet fra skadeslisten Rolf der kom igennem på deres hidtil bedste tid. Hurtigst var dog Thorbjørn i tiden 25:20. Foran ham indtil sidste vending men altså ved målstregen bagved kom Finn i tiden 25:51. Først i tredjehurtigste tid kom toeren Med Merete & Anders, men de skulle jo også lige afsætte tid til at vippe Max i vandet :-) På pointsiden løb Per med de 25. Dernæst Claus og Merete/Anders på de efterfølgende pladser.

Tak til Jette for kagemand og selvfølgelig stort tillykke med fødselsdagen.

Efter idé af Thorbjørn udloves der næste gang maximum point (dvs minimum 25) til den der kunne have lyst til at stå for tidtagningen. Så hvis det frister så sig til. Jeg instruerer og hjælper naturligvis med at få startet løbet hvis du ikke har prøvet det før. Det er tanken at en deltager kan gøre brug af dette én gang igennem sæsonen.

På gensyn næste onsdag til alle og velkommen til også til dem der endnu ikke har prøvet kræfter med Handicap og kagespisning.

Vedhæftede filer