Handicap 22. maj 2019

22. maj 2019 22:18 , af Anders Vejby

17 både til start - nu fordelt på 5 startgrupper. 11 af deltagerne startende i gruppe 1, men der er stadig plads til mange flere. Der er også udsigt til at de der trækkes med den meget langsomme tid fra første runde kan slippe af med den i deres forventede rotid til næste runde, og derved rykke op i gruppe 2.

Thorbjørn var eneste mand i gruppe 5 og sluttede i hurtigste tid 25:31. Der er ingen tvivl om at banen er noget længere end 5km - nok tæt på +10%. Der var også enegang i gruppe 4 hvor Max fik aftenens næsthurtigste tid 28:10. De hurtige herre mangler nogle at dyste imod, så hermed en opfordring til nogle af klubbens hurtige fightere om at komme og være med. Gruppe 3 trioen Ove, Jens Ole og Krogsager fulgtes ad runden rundt, og sluttede indenfor de samme 3 sekunder. Mange tre-taller, men det var Ove der kom først ind på aftenens tredjehurtigste tid 29:00.

I pointdysten gjorde Nicolai en god figur i aftenens slutspurt, hvor han i Spica'en over flere dekader af meter fulgte Thorbjørn mod målstregen. Så omend Nicolais tid blev ca. 2min langsommere end i sidste uge, så var det 7½ min hurtigere end Nicolais forventede rotid (grundet tiden fra første runde). Det gav den maksimale point høst, så Nicolai nu fører med sine 50 point. Pape ligger nummer to med 48 point, men med kun halvt så stor forbedring ifht. sin forventede rotid (så til en lavere "pris").  Mette Marie høster tredjeflest point i aften,  - en runde hvor pigerne i det hele taget gjorde det rigtig godt. I den samlede stilling ligger tredjepladsen efter i aften hos Rolf med 45 point.

Aftenens resultatliste ligger i vedlagte PDF.

Som annonceret sidste uge kan hverken Jim eller jeg komme til Handicap i næste uge (29. maj). Annemette (fru Pape) har givet til kende at hun gerne vil sørge for at der bliver noteret tider ned fra jeres løb i næste uge. Løsningen bliver at der er fokus på at få taget tider med et ur og så få dem noteret ned. Jeg skal så sørge for at få dem med i Handicap beregningen inden den efterfølgende runde. Hvis det er nemmere for tidtagningen kan I jo afvikle med fællesstart - bare alle får en tid. Mht. brød ligger der to i fryseren.

Startlisten til næste uge er også vedlagt.