Handicap 15. maj 2019

15. maj 2019 22:05 , af Anders Vejby

Så kom vi over kritisk masse - drevet af store fremskridt på vand og vejrfronten sammenlignet med sidste uge. 19 både kom på vandet klar til endnu en fælles start og alle nåede denne gang i mål. Vi havde i dag Viking repræsenteret ved Mette. Det er aftalen med Viking at de er velkomne til at komme og deltage hos os, så lad os håbe at Mette bringer gode anbefalinger med hjem.

Banen er nok lidt til den lange side i år - eller ihvertfald her fra starten. Det viser sig også i tiderne - hurtigste tid blev Thorbjørn med 26:47. Thorbjørn havde følgeskab af Mette & Ove to'eren som sluttede i 26:52. Tredjehurtigst blev Max i tiden 29:18. Et bud på længden er 5.4km inklusiv vendingerne.

Der var som bekendt kun få der havde adgang til pointene i aften, men til gengæld var vi alle fem fra sidste uge med denne gang. Minimums pointtildelingen til den der har forbedret sig mest ifht. sin forventede rotid er som bekendt 25 point. De gik i aften til Nicolai. Efterfølgende blev placeringerne Claus Pape, Rolf, ham selv og Mette Marie i spændet ned til 21 tildelte point. Alle kom i mål indenfor et par minutter. Alle deltagende kom ind under de 45 min, så alle har i næste uge en forventet rotid derunder og dermed et reduceret handicap.

Resultaterne ligger i vedlagte pdf.

Tak til Jim for tidtagningen. Hverken Jim eller jeg kan komme til Handicap d. 29. maj (altså om to uger). Derfor - hvis du, en romakker, en søn eller datter har mulighed for at klare tidtagningen d. 29. maj, så duk op til Handicap næste onsdag (22. maj) og få en indføring i hvordan det virker. Det er ikke kompliceret.

Husk også opfordringen til at komme i klubben til Handicap/klubaften - der er ikke tvungen deltagelse i Handicap fordi man kommer i klubben onsdag aften :-)

Vedhæftede filer