Handicap 10. Juni 2020

10. juni 2020 22:03 , af Anders Vejby

Så blev vi sat fri og fik startet årets Handicap turnering. Det blev ikke helt de lovede få m/s fra sydvest med istedet en god håndfuld fra nordøst, så lidt friske bølger til at starte turneringen med og for nogle os gjalt det opstart af sæsonen. 15 deltagere kom på vandet til start. Et par stykker valgte ikke at gennemføre de tre runder, mens Merete valgte en enkelt vandtur men gennemførte alligevel. Undskyldningerne for at ro et taktisk fedtspiller løb var mange - brækket ryg, sprængt biceps og defekt ror for at nævne nogle af dem. Der var dog ingen der påberåbte sig covid19.

Det blev foreslået at nulstille alle tiderne efter aftenens noget tilbagelænte resultater (ingen under den halve time), men vi lader det passere, så vi kan få gang i presset mod at forbedre rotiderne.

Aftenens resultater kan I finde i vedlagte pdf. Fra næste runde kommer vi til at starte efter vores individuelle starttider - dvs. vi kommer ikke til at starte i grupper. Det er derfor en god idé at du i næste uge lige at notere dig din individuelle starttid, samt hvem der skal starte på pladserne umiddelbart før dig. På den måde kan du nemmere følge med i hvornår det er din tur når du ligger til start ude på vandet.

Tak til Jim for tidtagningen - så er du varm til næste uges individuelle starter :-)

Som altid var brødet fra Briancon - Byens Bedste Bager. Måske der også er kager i næste uge.....

Vedhæftede filer