Handicap 1. September 2021

1. september 2021 22:02 , af Anders Vejby

Fremragende efterårs vejr og vand med lydkulisse fra DHL trak 16 både til start og præcis halvdelen af de startende kajakker benyttede også chancen til at lave deres hurtigste tider denne sæson.

Jens som er nyt medlem med Vinkinge-erfaringer var eneste debutant og derfor eneste til start i gruppe 1. Jens skulle lige se klubben, banen og ikke mindt MKC'erne lidt an, og i ren benovelse kørte Jens kajakken i havn efter kun to runder. Det bærer vi over med denne gang og tilskriver Jens en sluttid på 45min. Gruppe 2 havde ikke deltagelse, og da jeg fik snydt Skovgaard til at starte i gruppe 4 var vi kun to startende i gruppe 3. Efter at have passeret Jens havde jeg ca én runde i spids før Behrouz kom blæsende forbi - han roede dagens tredjebedste tid (25:45) og blev i høstede point kun overgået af chefstrategen....rigtigt gættet; Rolf. Thorbjørn var naturligvis hurtigst (24:02) efterfulgt af Max (25:37). Som nævnt udførte Rolf et perfekt forsvar for førstepladsen og tog de 25 point. Rolf har nu 264 point. Det er 10 point mere end undertegnede på 2. pladsen. Afstanden ned til Skovgaard på 3. pladsen blev tilsvatrende øget - som i fordoblet til nu 21 point, så alt i alt ender det vist med en paradekørsel for 1. og 2. pladsen i næste uge hvor vi gennemfører sæsonens sidste Handicap ræs. Men 3. pladsen er stadig meget åben imellem Skovgaard og Nicolaj.

Som sagt næste uge er sæsonafslutning i Handicap. Vi beholder uændret starttidspunkt 19:30.

Denne uge var det Jim som stod for brød og gemyse - tak for det. Mette Marie har meldt sig på denne post til næste onsdag - thumbs up!

Resultater er vedlagt - vi ses i næste uge.

Vedhæftede filer