Handicap afslutning 2022

21. september 2022 21:29 , af Anders Vejby

Så fik vi med en uges forsinkelse parkeret Handicap sæsonen 2022. Vejret var på vores side, og det var solsiden - ihvertfald ude på yderbanen. Efter lidt tvivl om starttidspunktet blev startgruppe 1 - altså debutanten Richard - sendt afsted 18:50, og i kraft af en stærk indsats med tiden 32:41 var det med margin også Richard der kom først i mål. Der var før denne runde 4 sekunder mellem den førende og nummer to i den samlede stilling. Hvem det drejede sig om blev ikke decideret afsløret, men der var nogle som tog denne udfordring op, måske i håb om at opnå et afgørende resultat. Der var således bedste tider fra Grønborg & Askholm, fra Nicolai og fra Rolf. Det var første gang i år at Rolf kom under den halve time - ovenpå hans skulderskade. Håber den med det sidste snarlige indgreb bliver helt klar til næste sæson. Nicolais bedste tid blev afgørende for det samlede udfald. Han fik i aften 23 point, og vekslede med disse hans position som nummer to til den samlede sejr - 306 point - ét point foran Thorbjørn. Det er en sublim god timing af Nicolai - tillykke med en flot sejr. Thorbjørn lider muligvis af at komme ud af vintersæsonen i alt for god form, og det af den grund bliver mere svært at vinde Handicap. Så i det lys er en andenplads så tæt på også en godkendt præstation. Finn fik med 258 point den samlede tredjeplads, tillykke og velkommen på podiet til Finn.

Vedlagt ligger dagens resultater, top 43 og sidste uges tider - skulle det have interesse.

Lidt statistik: Der er roet 1320 km - dvs 264 gennemførte runs. Disse er gennemført med en samlet gennemsnitstid på 30:48 - sjovt nok pånær ét sekund min forventede rotid - som jeg på intet tidspunkt kom i nærheden af denne sæson. Vi har i gennemsnit haft 16 deltagere (kajakker) på vandet - kunne nok godt være højere i en klub med 100+ kajakker på hylderne. Men dem der har været med gjorde det godt, og vi hyggede os med det, så lad os sprede det gode budskab igen.

Tak i aften til Jan for det største brød set i nyere tidsregning, og samme tak til alle dem der har hjulpet med kage, brød og tidtagning igennem sæsonen. Vi udvikler videre på konceptet til Handicap starten 2023 - har I gode ideer til afvikling eller pointsystem, så del dem meget gerne. En ambition er at søsætte en ubemandet tidtagerløsning til næste år - så er der én mere på vandet ;-)

Vi ses!