Handicap 29. august 2018

29. august 2018 22:17 , af Anders Vejby

Sidst ind - først ud ..... af løbet. Det var recepten for Thorbjørn i aften. Det skal siges at Thorbjørn startede én gruppe tidligere end hans Handicap tilsiger, og af den grund kunne nå at komme foran resten af feltet inden målstregen. Staren i gruppe fem var måske for at støtte den eneste anden i gruppe 5 - Krogsager. Dog ikke den helt ideelle teapeutiske tilgang, da Thorbjørn fik psyket Krogsager ved bare at ro væk - og så meget at Krogsager senere valgte at udgå på anden runde. De sidste par runder har været hurtige, så mange har formået at komme opad i startgrupperne. Det bevirkede så at vi i aften ikke havde deltagere i hverken gruppe 1 eller 2. Ialt var der faktisk kun 11 til start.

Tiderne var i aftenens rest-bølge-klima tilbage i et mere jævnt leje. Hurtigst var Thorbjørn (24:32) - med et ordenligt hul ned til næsthurtigste tid sat af Nicolaj (29:06) som i sidste instans formåede at holde Jan (29:11) bag sig. Det er vist første gang de to herre er omtalt i forbindelse med "top tre hurtigste tider" :-)

Aftenens point vinder blev Tonny (25), dernæst Terese (24) og tredje flest point (23) gik til Nicolai.

Selvom Mette Marie komfortabelt kunne have taget en hviledag, uden at sætte sin føring over styr, så var hun naturligvis til start. Mette Marie har nu på 1. pladsen 267 point. Henriette forsvarede også sin 2. plads og har nu 219 point, mens undertegnede (218) slap for det hårde forsvar af 3. pladsen idet Krogsager udgik. Der er nu 8 point til Nicolai på 4. pladsen.

Resultaterne ligger i vedlagte pdf.

Vi håber at se et bedre fremmøde næste runde - der er både god kajaktræning, konkurrencemoment, socialt samværd, Briancon brød og kage, kaffe og i aften tilmed et indslag fra den danske filmkultur skat.

Velmødt næste uge som er næstsidste runde.

Vedhæftede filer