Handicap 27. juni 2018

27. juni 2018 22:39 , af Anders Vejby

Vi maksede i dag ud på antallet af deltagere - 28 både fandt til start, og kun én fik ikke gennemført. Lad os sige at det gode vejr og relativt flade vand gav nogle gode rohastigheder - vi kan blot ikke rigtig bevise det med stor konfidens, da der var stor enighed om at den nordlige vendebøje havde flyttet sig lidt i nordlig retning, så banen antageligt var lidt længere i aften. Men vi var da alligevel syv ikke-førstegangsdeltagere, der fik forbedret vores sæson rekord i aften. Hurtigste tid blev i aften vanen tro sat af Thorbjørn i tiden 25:48. Dernæst Terese & Jens Ole (26:39) og tredjehurtigst (ikke i sit fremmøde forstås) var Krogsager 20 sekunder senere.

Denne aftens point-høst-top-tre gik til Birgitte (27 point, roede godt 10 min hurtigere end sin hidtil bedste tid), David (26 point, ca. 8 min forbedring) og Camilla (25 point, 8 sek forbedring).

I den samlede stilling holder Mette Marie (161) godt fast i anden pladsen, men det tunge skyts er sat ind i jagten, for nu står Nicolai og undertegnede skulder ved skulder på andenpladsen med 140 point i jagten mod toppen. På fjerdepladsen med 132 point har vi Jette Bach.

Se hele listen i vedlagte.

Tak til Laura, Esben (og Nanna) for kyndig afvikling af tidtagningen. I næste uge er Jim tilbage, Der gælder for næste uge (uge 27) og første Handicap afvikling efter ferien (uge 31) at jeg ikke deltager. Der kan derfor være marginalt mindre fleksibilitet ifht. at rette detaljer i resultatlisten. Derfor - hjælp Jim med at tjekke at du er noteret rigtigt på startlisten, og er noteret rigtigt i mål.

God ferie til Briancon bageren, - de leverer igen i næste uge, hvor Steen har lovet at stå for afhentningen (håber også I klarer den i uge 31).

Sommerferie: Næste uge (4. juli) er sidste Handicap runde i forårssæsonen. Der holdes ferie i ugerne 28, 29 og 30.

Ha' et godt ræs i næste uge og efterfølgende en god sommerferie. Vi ses på den anden side.

Vedhæftede filer