Kontingent

15. marts 2020 16:27 , af Rigmor Korsgaard

 

Årets kontingentopkrævning er sendt ud pr. mail til samtlige medlemmer den 15. marts, og skal betales senest den 1. april. 

I den udsendte mail er der et link til et sikkert vindue, hvor du kan betale online med visa/dankort.

Kassereren foretrækker at du betaler med betalingskort, da det giver mindst administrativt arbejde. Men der er også mulighed for i stedet at betale med en bankoverførsel. Klik i givet fald på linket ’alternative betalingsmuligheder’. HUSK at opgive fakturanummeret, hvis du betaler med bankoverførsel.

Har du ikke modtaget mail med opkrævning, så kig i dit spamfilter. For et par medlemmers vedkommende kan jeg se, at den udsendte mail er blevet afvist (Dorte Tromborg og Maria Agnes Grubak). Årsagen kan være, at klubben har registreret en gammel/forkert mailadresse på jer. Sørg altid for, at MKC har de opdaterede oplysninger.

Du kan ALTID selv se, hvis du har en ubetalt regning liggende. Du skal bare logge dig ind på MKC-hjemmesiden, klikke på dit navn i øverste højre hjørne, og herfra videre til ’mine regninger’. Herfra kan du også betale din regning.

Samme sted kan du også gemme oplysninger om dit betalingskort, så betaling af regninger fra MKC fremover automatisk bliver trukket på dit kort til betalingsfristen. Du får i givet fald et varsel først, og kan om ønsket standse betalingen. Kortoplysningerne ligger gemt sikkert hos Dibs, og kan ikke ses af nogen i MKC.

Selvom al aktivitet i klubben lige nu er lukket ned pga. Corona, så varer det forhåbentlig ikke længe inden vi igen ses på vandet.