Instruktion 2021

18. februar 2021 22:28 , af Jette Bach

I normale tider plejer MKC at optage nye begyndere til instruktion ved online tilmelding den 1. marts. Dette kommer ikke til at ske i år, da vi  har 24 begyndere, der står på en "corona-venteliste" fra sidste år. De var oprindeligt tildelt en plads, men fik den ikke på grund af mødebegrænsninger. Vi opretter derfor 3 hold med 8 deltagere på hvert hold.

Instruktionsforløbet bliver i år ændret en del: det starter med 2 dages instruktion, hvorefter der skal roes 50 km. Efter sommer følges op med mere detaljeret teknik udfra den overbevisning, at dette først giver mening, når man har nogle flere km i armene. 

Selve IPP2 prøven skal først tages det efterfølgende år, bl.a. for at få sidste års begyndere på vandet igen efter vinteren og derved genvinde fortrolighed med kajakroning.

Vi håber, at vi med den nye instruktiosform kan forlænge rosæsonen for nybegyndere, og dermed øge interessen for at forblive som klubmedlem - og ikke kun få et "ro-kørekort" :-)

Der er kun ovennævnte mulighed for at deltage i instruktionsforløb i MKC, men der er altid åbent for at blive medlem af MKC for roere med allerede erhvervet IPP2 bevis til tur/kap-kajak. Læs nærmere på hjemmesiden