Handicap start 2019

8. maj 2019 21:59 , af Anders Vejby

For dem der skulle have misset det - og det er nok flertallet - så er Handicapsæsonen 2019 skudt i gang her til aften. Et lille men stærkt felt var vi - 6 kajakker til start. Bøljerne var næsten ligeså høje som humøret, og vi måtte ved vandgang holde hovedet ca. lige så koldt som vandet i bugten. Alle der havde besluttet at tage ud kom også afsted til starten - med eller uden overtræk. Kajakkerne blev overvejende valgt fra venstre og Coast det ene og det andet var godt repræsenteret. Claus Lagoni var dog afsted i/på en surfkajak, og var som sådan eksponeret for det kolde vand. Dertil uden wind breaker på overkroppen blev det ca. halvvejs for koldt og Claus udgik som den eneste. Nikolai gjorde også store anstrengelser for at udgå og nåede op på 3 kontrollerede tømninger og en enkelt ikke planlagt tømning efter en fejlet igangsætning - så ca. en time på og i vandet blev det til for ham. Claus Pape havde defekt på fodsparket, men fik også kæmpet sig igennem. Alle tror jeg vi slæbte rundt på en del indenbords vand i hvad der kunne kaldes disciplinen "5km bidét".... 

Vi skal til det; Rolf sluttede som aftenens hurtigste i tiden 43:09 og var således ikke i stand til at holde undertegnede (43:11) på andenpladsen foran sig. Tredje kajak i mål var Mette Marie (43:56) - aftenens eneste kvindelige deltager. Pape kom ind som fjerde og Nikolai som femte mand.

Så alt i alt er banen kridtet op til næste uge hvor vejret bliver meget bedre, der kommer mange flere på vandet men kun nogle få af os tager hul på pointene :-)

VIGTIGT: Fra og med i næste uge rykker vi starten til 19:30 aht. færgebølgerne (som dog forsvandt lidt i mængden i aften).

Aftenens resultater er vedhæftet!

Vedhæftede filer