Handicap finale 2020

16. september 2020 21:36 , af Anders Vejby

Sæsonfinalen 2020 startede i aften ikke på bugten men på havet. Trods lovning om "laber bris" fra vestlig retning stod den på hård vind fra NNØ krydret med nogle solide færgebølger. Billedet var et mørkt hav med hvide toppe. Det resulterede i at 8 både kom til start, yderligere to forsøgte at komme til start, en god håndfuld endte i løb i skoven og resten forholdte sig roligt og sørgede for at suppen ikke brændte på.

Krogsager jagtede de 9 point op til Nicolai som ville udløse sejren, og gjorde det med aftenens hurtigste tid 29:45 - den eneste der kom under den halve time. Næsthurtigst med tiden 30:40 var Inge & Mette Marie, som på samme måde havde en teoretisk mulighed for at nå handicap sejren. Måske lidt overraskende er Jette Bach noteret for den tredjehurtigste tid 30:42 - måske der er noget med starttidspunktet, men vi lader tvivlen komme Jette til gode. Tillykke med din bedste tid i år :-)

Ikke overraskende - jf. ovenfor - høster Jette de maksimale 25 point. Rolf holder positionen og tager de 24 point mens Dorthe & Jette N tager de 23 point. Anstrengelserne i bølgerne var fin træning, men det rykkede ikke ved den samlede stilling på podiet. Vi ender i år med toerkonstellationen Inge & Mette Marie på bronzepladsen med 207 point. Jeg husker ikke at vi har set en toer på podiet før, hvilket vidner om at der skal noget til.....og så snakker vi ikke mere om det.... :-| Krogsager vinder med 213 point sølvet, mens guldet fortjent går til Nicolai med 221 point. STORT tillykke til podiet - der er vedlagt et billede af de stolte vindere. Det er stærkt kæmpet af alle deltagende også bevist ved at det har været et tæt løb i toppen. Et fælles træk ved podiet er at de tre som de eneste har deltaget i alle 12 runder - som altid - at deltage er den grundlæggende forudsætning for success. Før corona meldte sig annoncerede vi at vi ville kåre en efterårsvinder, så lige for at runde den af, så er det også her Nicolai der har høstet flest point (168) over de 8 runder. Dernæst kommer Krogsager (159) og Rolf (158).

Resultaterne er vedlagt.

Lidt sæsonstatistik:

12 runder er afviklet i år. 48 (på flere måder) unikke deltagere har i løbet af 100,5 timer tilbagelagt 935 km. Der har i gennemsnit deltaget 16 både. I gennemsnit har rotiden været 32:19 med et spænd fra 23:51 (Thorbjørn) til 51:25 (...).

Tilslutningen til Handicap har i år åbenlyst ikke været på niveau med tidligere sæsoner. Det er der nok flere grunde til. Udover det uungåelige emne corona, tænker jeg at svigtende bagersponsorat, individuel start, svigermors gentagende fødselsdage og strømper der skal lægges sammen kan være årsager. Har du gode ideer til at løfte tilslutningen så sig endelig til - alle ideer er velkomne. Udfra snakken de sidste par gange lyder det som om der er stemning for at gå tilbage til gruppestart, eller måske endda på dagen og udfra fremmøde aftale hvem man gerne vil starte sammen med. Det kan altsammen lade sig gøre.

Tak til Mette Marie for den fantastiske suppe i aften, og tak til Merete og Jette for løbende assistance med diverse forplejningsløsninger. Tak til Jim for tidtagning igennem sæsonnen, og sidst men ikke mindst tak til alle jer der trods alt har fandt tid og lyst til at være med til ræs og hygge i klubben.