Handicap Afslutning 11. september 2019

11. september 2019 22:34 , af Anders Vejby

Så blev det tid for Handicap afslutningen 2019. 14 både kom til start, hvoraf fire kandiderede til Handicap podiet. Det er som bekendt lige én for meget - spænding! I forsøget på at opleve sejrens sødme lavede undertegnede historiens største tyvstart (ta' den Thorbjørn), og startede ved 18:15 tiden. Jeg sluttede ca. 30min senere, så fra ca. 18:45 til præcis 20:05:41 (gæt hvad der sker der), var jeg den provisoriske vinder af Handicap 2019....! Men der sluttede det jo desværre ikke. Som ene mand på den tidsmæssige top (gruppe 6) kom Thorbjørn surfende løs på bølgerne, og sluttede i tiden 24:19. Det er ca. et halvt minut under sæsonens hurtigste tid 23:51 - som netop er lavet af Thorbjørn. Cadeux for det! Terese & Jens Ole var næsthurtigst i deres hurtigste tid denne sæson (26:08), og det endda med Krogsager på slæb i tredjehurtigste tid (26:10). De fleste point (25) gik i aften til Søren, som med en måneds tid i kajakken, leverer en tid på 32:33. Det er absolut godkendt! I samme flotte stil bliver Line ved med at forbedre sig, og høster i aften næstflest point i tiden 35:41. 23 point gik til Terese & Jens Ole, der som nævnt netop lavede deres bedste tid i aften. Som sådan optimal timing at levere den i sidste runde af en Handicap baseret konkurrence.

Så til podiet! Den største spænding var nok reelt omkring de første to pladser. Her endte undertegnede med at trække det strå - kort eller langt - som udløste tredjepladsen med 275 point. Det er selvfølgelig også så fint - og hvad kan det ikke blive til med lidt taktik krydret med lidt træning næste sæson...? Den første taber - undskyld - andenpladsen gik fortjent til Nicolai med 279 point. Fraregner vi en vandgang, har jeg kun været marginalt hurtigere end Nicolai én gang denne sæson. Der bliver trukket nogle tunge tag ombord i hans kajak, som jo typisk ikke er af den hutigste/letteste type. På første pladsen har vi slutteligt Rolf med 291 ligeledes velfortjente point. Udover at Rolf kun har misset én Handicap runde, har han i gennemsnit scoret lige under 21 point pr. runde. Tillykke med sejren til Rolf!

Lidt opsummering:

Vinder: Rolf - 291 point

2. pladsen: Nicolai - 279 point (som Nicolai's datter så rammende udtrykte det; "jamen du vandt jo ikke noget...?" :-)

3. pladsen: Vejby - 275 point

146 unikke deltagere har ved fælles hjælp roet 1510km henover sæsonens 16 Handicap runder. Hver deltager har i gennemsnit deltaget 2 gange (men her er der stor spredning).

Tak til Briancon - Byens bedste bager for sponsorat af fantastisk brød, formidable croisanter og også for kager. Alt dette kan I jo finde også uden for Handicap sæsonen - nede på Åboulevarden.

Tak til Jim for tro tidtagertjeneste! Velfortjent at Jim står på ryggen nede i varmen denne uge, og også velfortjent gave fra klubben til Jim!

Tak selvfølgelig til alle der har deltaget i og iøvrigt omkring Handicap afviklingen - det havde jo været svært kedeligt uden jer!

Tak til jer alle for gavekortet - der finder jeg helt sikkert nogle godter.

Vi ses om ikke andet til Handicap start i maj 2020!

Resultaterne ligger i vedlagte pdf.

Vedhæftede filer