Handicap 7. juni 2023

7. juni 2023 22:37 , af Anders Vejby

Er du sunshine et lækkert rovejr! Hvis du uden plausibel grund valgte sofaen i aften, så var det nok ikke det rigtige valg. På vandet var vi 22 startende roere fordelt i 19 kajakker. Nok ikke alle havde husket at starten i aften var udsat til kl. 19:30, og kom derfor i god tid. Det gav god tid til at få delegeret starter tjansen i de enkelte startgrupper, og det virkede som om starterne blev afviklet til de rette tider. Så tak til gruppestarterne. Fremadrettet vil starten iøvrigt også være 19:30 aht. færgens sejlplan.

De indbydende roforhold kaldte på hurtige tider. Det blev dog ikke hørt af deltagerne i den hurtigste gruppe. Hurtigste tid skal vi ned i gruppe 4 for at finde. Det var Ellen & Ove i tiden 27:25 - en spids foran Finn. MOrten blev 3. hurtigst i tiden 27:44. Grunden til at gruppe 5 udeblev fra denne del af konkurrencen var et uheldigt intermezzo ved den nordlige bøje, hvor der kortvarigt ikke var plads nok til alle. I det spil trak Mette Marie & Behrouz den længste kajak og Thorbjørn den korteste, med det resultat at han endte på den blå hylde med efterfølgende makkerredning og tømning. I sidst ende valgte Thorbjørn desværre ikke at gennemføre. Hændelsen skete desværre udenfor kameralinsen, så ingen VAR og derfor heller ikke grundlag for at udstede disciplinære straffe.

I dagens point konkurrence var der en lille overraskelse idet undertegnede høstede de 25 point. Måske det alligevel lønner sig at ro mere end én gang om ugen. Det kostede så også en forbedring af bedste tid med 2 min, hvilket kommer til at kunne ses på pointhsøten fremadrettet.... Jette & Dorte nappede de 24 point og Rolf høstede igen et stabilt pointtal med de 23.

Resultaterne finder I vedlagt - med forbehold for at jeg har aflæst videoen korrekt.