Handicap 5. juni 2019

5. juni 2019 21:55 , af Anders Vejby

Så er Handicap rapporteringen tilbage efter at have været nede og hente lidt sol og varme syd fra. Således sæsonens varmeste aften med sol, fladt vand og 20 kajakker til start. Heriblandt var en håndfuld nybegyndere og to fra Viking. 18 af de startende kom i mål mens Lise Kruse og Jørgen Andersen ikke blev noteret i mål. Jeg konstaterede ikke i løbet at de udgik, så hvis det er en fejl, så giv lyd.

Thorbjørn gjorde enegang i gruppe 5, og roede i aftenens bedste tid (25:58), - så en rolig dag ét minut under sin hurtigste. Max fra gruppe 4 sluttede kort efter i tiden 27:15. Det var til gengæld Max's bedste tid. Lidt uvant finder vi Rolf med aftenens tredjehurtigste tid (30:35) hvilket i pointstillingen bringer Rolf på en delt førsteplads med 83 point i den samlede stilling. Så vidt var det nok ikke gået hvis ikke Nicolai ved den sydlige vending fandt en pludselig interesse for havsvømning - fremprovokeret af lidt tæt trafik med netop en havsvømmer og Rolf - og hvem ved, måske også aftenens marsvin var medvirkende. Så altså en henovermidten løsning med Rolf og Nicolai ved roret med 83 point. Dernæst og lige i hælene finder vi Mette Marie med 82 point, mens vores egen Pape med 70 point indtager fjerdepladsen.

Reultaterne (opdateret 2019-06-09) ligger i vedlagte pdf. Hvis det har interesse har jeg også vedlagt historikfiler hvori I kan finde resultaterne fra sidste uges Handicap.