Handicap 31. maj 2023

31. maj 2023 22:42 , af Anders Vejby

Årets fjerde runde blev med 15 både til start i sol og en del vind fra nordvestlig retning. Inge Birthe varv ikke helt fan af kastevindene og valgte ikke at gennemføre.

Efter et par alternative runder på tidtagerfronten blev det for alvor alternativt i aften. Efter flere års snak om ikke en videoløsning kunne bruges fik det et skud i aften. Med det tilgængelige SONY Handicam med ca 15 år på bagen lykkedes det faktisk, men vi skal nok have lagt en starter bøje ud relativt tæt på land indenfor hvilken der også skal afsluttes i mål. Bådnumrene kan ihvertfald ikke i alle tilfælde læses på optagelsen i dag. Men det virkede, og det kan optimeres lidt.

Efter grundigt VAR gennemgang er det dommen at Krogsager (28:04) er aftenens hurtigste, skarpt forfulgt af Finn et sekund efter og toeren med Ellen & Ove efter yderligere 5 sekunder. Alle startende i gruppe 4 trods at et par af jer stod til at starte i gruppe 5. Husk lige at få det rettet inden starten hvis I vil flytte startgruppe :-)

På pointsiden gik den største bunke til Jette & Dorte da de roede godt et minut under deres forventede tid. Morten napper de 24 point, Henriette de 23 - og melder sig dermed ind som  podie kandidat.

Næste uge starter vi kl. 19:30 - for på den måde at undgå færgebølger midt i ræset - det er på den måde også mere begyndervenligt, så hermed en opfordring til instruktører og begydere til at I følges ad til Handicap.

Resultaterne fra i aften ligger i vedlagte.