Handicap 31. juli 2019

31. juli 2019 22:30 , af Anders Vejby

Igang igen efter sommerferien - ikke helt med den annoncerede vind og vandudsigt. Rimeligt store rullende og brækkende bølger af fækalieholdigt vand fra en østlig retning udfordrede lidt  - specielt det at komme i kajakken uden for mange liter vand som blind passager. Det lykkedes for alle 9 startende både. Krogsager blev ikke noteret i mål, så 8 gennemførende. Krogsager - du må lige sige til hvis det er en fejl. Jeg har desuden lige justeret starttiderne, da jeg mener vi blev startet ca. 1½ minut tidligere end standard gruppestarttidspunkterne - der var også nogle der i første omgang havde lavet deres sæsons bedste tid i aften, hvilket ville overraske mig noget - med al respekt :-)

Jeg tror det var første gang vi var afsted uden nogen nybegyndere kom til start, så ingen deltagere i gruppe 1. Godt at vi så fik besøg fra en debuttant fra anden side. Jannik er kommende medlem, med en kajakhistorik fra Rendsburg, og fik demonstreret sin duelighed ved at gennemføre Handicap i en TCR+ uden at ryge i baljen. Det er en fin præstation når man er vant til nystrøget vand på kanalerne ved Rendsburg.

Det var som nævnt bølgeregime i aften, og derfor udpræget Thorbjørn domæne. Hurtigste tid satte han med 26:06. Dernæst kom Rolf (29:28) og tredjehurtigst var Skovfætter i tiden 31:02.

Thorbjørn satte før start næsen op efter de 25 point, men dem løb Rolf af med. Det skyldes at Thorbjørn var ca. 2 min fra sin forventede tid, mens Rolf gav den lidt gas i aften og kun var ca ½ minut efter sin forventede tid. Skovfætter fik også lige klemt sig ind i pointrækkefølgen før Thorbjørn, så det blev 24 point til Skovfætter og 23 til Thorbjørn.

Rolf's anstrengelser gav pote i aften, idet han nu sætter sig på den samlede førsteplads med 179 point. Det er dog kun 3 point foran Nicolai (176) på andenpladsen. Lidt længere nede finder vi med 167 point undertegnede på tredjepladsen.

Vi håber på bedre vejr/vand, flere hjemme fra ferie og ikke mindst kage fra Briancon i næste uge igen!

Aftenens resultater ligger i vedlagte PDF.

Vedhæftede filer