Handicap 3. juli 2019

3. juli 2019 22:52 , af Anders Vejby

Half-time i Handicap - forsommer delen af Handicap sluttede sin sidste afdeling her til aften. Næste Handicap race vil være onsdag d. 31. juli - altså i uge 31.

Endnu engang var vi i aften udsat for kraftig vind på langs af banen, denne gang som en afveksling fra et nordvestligt hjørne med deraf følgende moderate temperaturer. Der var 14 både til start, og heriblandt valgte tre begyndere (Anni Haderup, Maria Tybjerg og Line Kruse) at kaste sig ud i disciplinen toer-kajakker. Den skarpe vil påpege at det lader sig ikke gøre for de tre alene. Korrekt - så må man låne, og det gjorde de. Med henholdsvis Ove, Max og Rolf placeret ved styrepinden kom de rundt i fin stil, og fik med de rutinerede herre nok fornemmelsen af at holde dampen oppe over lidt længere stræk, og også få lidt yderligere fartfornemmelse. Der var også en 100% rutineret toer med Therese & Jens Ole med i aften. Jens Ole med skarpe husbygger-guns sammen med Tereses vanlige høje fart gav dem i tiden 27:18 aftenens 2. hurtigste tid. Suverænt hurtigst var Thorbjørn i tiden 25:06 mens aftenens 3. hurtigste blev Krogsager (28:42).

I pointstriden gjorde Nicolai i aften alvor af sit fraværd, men i kraft af Rolf's rolle som styrmand i ny konstellation optjener heller ikke han point i aften, så med den deres forspring er den samlede 1. og 2. plads uændret med Nicolai (156) og Rolf (154). På tredjepladsen ligger undertegnede med 148 point skarpt forfulgt af Mette Marie (142) som iøvrigt mentalt piskede undertegnede ind over målstregen et enkelt sekund foran hende selv. 

Resultaterne ligger i vedlagte PDF.

Go' sommerferie - også til jer der skal med MKC til Plön. I kommer skarpe hjem til anden halvdel af Handicap sæsonen. Tak til Jim for tidtagning og til Briancon - byens bedste bager - for bagerbrød og kage.

Vedhæftede filer