Handicap 3. august 2022

3. august 2022 22:57 , af Anders Vejby

Perfekt sommervejr og rovand i aften. Enfornøjelse for os der kom afsted - til MKC's øvrige ca 3-400 medlemmer: I gik glip af en god aften ;-)

Der var to sæson debutanter i aften - Antonio og Leon. Med både Leon of Per Henriksen på vandet forudsiger jeg at Andreas dukker op som gæsteroer i næste uge. Morten var også med i aften - er ellers en lidt sjælden gæst. Det fik hidset Per op til et noget højere tempo i aften. Det var også det overvejende billede hvor ca. halvdelen af feltet lavede deres bedste tid. Jeg vil her fremhæve ekvipagen med Merete & Anders som virkede som om de havde roet utrolig hurtigt baseret på Krogsagers løbsrapportage. Selvom det derpå umiddelbart forekommer usandsynligt var Thorbjørn faktisk (som forventet) hurtigere i tiden 24:20 - altså næsten et minut hurtigere omend en lidt tilbagelænet præstation det gode vand taget i betragtning. Sekundet efter Merete & Anders kom Finn i mål.

Kampen mellem Per og Morten drev dem begge frem i pointhøsten, Per fik 23 point, og Morten fik 24. Det maksimale antal point gik til Mette Marie som roede ca. 4 minutter hurtigere end sin forventede rotid. Men også Henriette får maksimum point i aften for en fejlfri tidtagning - tak for hjælpen. Hvem mon tager stafetten i næste uge...? Endelig også tak til Meret for havens blommer som det sunde indslag midt i alt det lyse brød.

Vedlagt resultaterne fra i aften - og på gensyn i næste uge.

Vedhæftede filer