Handicap 28. august 2019

28. august 2019 22:16 , af Anders Vejby

Endnu en sommeraften, hvor et af de bedste steder at opholde sig er i, på eller ved vandet. Grundlæggende flat vand, men med lidt udefinérbare ruller henover. Det var med sikkerhed ikke den underdrejede kapsejlads der dannede bølgerne, men nok noget gammel vind og noget motoriseret halløj. 19 både var til start. Vi er ved at have aktiveret de fleste nybegyndere, så Sofie var den eneste debutant i aften, hvor hun klarede runden fint i en tid under 40 minutter. Oppe i gruppe fire var der et hårdt udlæg fra Skovfætter, hvor også Nicolai hængte på. Jan tog dog gassen lidt af i løbet af første runde - angiveligt udfordret i Predatoren. Nicolai holdte derefter spidsen af gruppe fire til mål, forfulgt af de to stærke kvinder Terese og Mette Marie. Dernæst - i gruppe fire - var undertegnede fra starten hjulpet af Max's viselige vejledning udi bådvalg. Havde jeg ikke fulgt Max's råd om en nedgradering af mit lidt kække bådvalg, var jeg nok endt i en badetur. Senere i løbet var Max igen i gavehumør, og tilbød i den nordlige vending en hænger. Det kan man jo også omkostningsfrit tilbyde, når man som Max gjorde, umiddelbart derefter kaster sig udi hvad der lignede en yogaøvelse for dernæst at kaste sig i bølgen og udgå. Jeg dampede så bare videre i eget tempo derfra.

Der var i den hurtige ende ingen forbedring af hurtigste tider i aften. Dén hurtigste tid sat af Thorbjørn blev 24:16. Rolf kæmpede for at følge op, og sluttede i tiden 25:50. Tredjehurtigst blev toeren med Inge & Lisbeth i tiden 27:17. Der var efter sidste uges runde meget tæt i point toppen, og det er ikke gået væk denne uge - tvært imod. Vi har stadig Rolf på førstepladsen nu med 250 point. Grundet undertegnedes svigtende forsvar af andenpladsen har Rolf således udbygget sit forspring til nu 14 point. Ny på andenpladsen - eller der er vel tale om en re-entry på andenpladsen - er nu Mette Marie med 236 point. Nicolai og undertegnede deler igen placering - begge med 234 point. Men denne gang må vi nøjes med at dele tredjepladsen. Så pladseringerne 2 til 4 er helt åbne (indenfor 2 point), og os på disse pladser bilder os ind, at den endelige vinder måske heller ikke er helt givet :-|

Resultaterne ligger i vedlagte pdf.

Der er to runder tilbage. Vi holder indtil andet er meldt ud fast i starttiden kl. 19:30 - ført med fast hånd af Jim, ligesom vi holder fast i brød og kage fra Briancon - byens bedste bager - nu også med kringler!

Vedhæftede filer