Handicap 26. juni 2019

26. juni 2019 22:55 , af Anders Vejby

Sæsonens største deltagerantal var på vandet i aften - i særdeleshed båret af et stort antal begyndere i startgruppe 1. Hele 22 startede i gruppe 1 - det er 3 flere end det gennemsnitlige totale deltagerantal denne sæson. Det er stærkt af begynderne, og det var ikke fordi vejret var specielt godt med en kraftig og til tider stødende vind fra nord som udfordrede flere af os. Der var dog også vandgang en del gange, men ikke den værste hændelse med den nuværende vandtemperatur. To deltagere gennemførte ikke i aften. Vi var nogle stykker som efter løbet talte lidt om afstanden fra kysten under løbet. Vi skal alle lige huske at tænke over hvor langt ude det giver mening at ro - eksempelvis når det blæser som det gjorde i aften. Tag det blot som en opfordring til at tænke over det; - "hvad er risikoen for at jeg kæntrer, hvor langt er der ind til land, blæser det og hvorfra og hvad er vandtemperaturen!"

Mens der var mange i gruppe 1, var der lidt tyndt i toppen bladt de hurtigste. Hurtigst i aften var Krogsager (28:17), med Max (28:19) kort efter. Der var en del snak om hvordan de 2 sekunder burde smage i munden, men det tror jeg alene Krogsager afgør :-) Rolf (28:52) var aftenens tredjehurtigste i forsvaret for den samlede første plads i Handicap. Det lykkedes lige knap nok. Nicolai roede i aften sin hidtil bedste tid (29:21) som i sig selv er flot i en Tracer. Det bringer Nicolai i front med 156 point. Det er 2 point foran Rolf (154) på andenpladsen. Ny på tredjepladsen finder vi undertegnede (128). Jeg takker ihvertfald Ellen for ét af aftenens point i min retning, da Ellen for en periode beskæftigede sig med kæntringsassistance. Skovgaard skal også have en tak for flot at holde et moderat tempo i agften - endnu en brik til min tredjeplads. Ydermere bliver denne tredjeplads mulig i kraft af at Mette Marie ikke var til start i dag. Rygtet siger at det rammer Nicolai i næste uge.....Rolf!

Aftenens resultater ligger i vedlagte pdf.

NB: Jørgen og Trine har fået en lidt for lang tid i aften - også taget deres vandgang i betragtning. Det betyder ikke noget da handicaptiden max kan afspejle en rotid på 45min.

NBNB: Tak til Stine for levering af brøde/kage fra Briancon - det er første gang vi har fået hindbærsnitter og kringle!

Vedhæftede filer