Handicap 2. september 2020

2. september 2020 22:13 , af Anders Vejby

Kun 11 både stillede til start i aften. Kiggede vi opad var det ellers en virkelig flot aften med både en dramatisk solnedgangshimmel ind over byen og senere en flot fuldmåne kun "forstyrret" af Århus 1900's natløb med lygter. Men kiggede vi nedad fandt vi nok en stor del af forklaringen på at ikke flere var kommet til start - dagens østenvind havde sat sine spor på vandet. Blandt de startende var det trods vandet kun Jørgen der måtte strække pagaj og slutte dagen med en svømmetur. Søren nåede til at tage en prøvetur inden start men mistede det afgørende mod, og endelig skulle man helt op i sofahjørnet for at finde Jens Ole som ikke rigtig kom derfra. Blandt de gennemførende blev der indimellem kæmpet med det. Personligt var jeg afsted i en veritabel færge, og i Nathalia/Finn båden var arbejdsfordelingen at Nathalia roede og Finn holdt balancen.

Tiderne var naturligvis ikke superhurtige - og der blev ikke slået nogen rekorder. Den hurtigste tid blev realiseret af Krogsager (29:20). Andenhurtigst var - trods det at Finn ikke flyttede meget vand - toeren med Nathalia & Finn (29:45). En anden toer med Jette & Dorthe var tredjehurtigst (29:50), så familien Nygaard Poulsen var rigtig godt repræsenteret i front.

Rolf og Jonas valgte kort før start at omkonfigurere til to gange single kajak, og i forvirringen glemte Rolf taktikken og roede som den eneste en bedre tid (30:44) end sin forventede rotid (31:20). Det betød at Rolf modtog aftenens maksimale 25 point. 24 point gik til Nicolaj som mestrede Traceren i flot stil rundt i bølgerne. Dorthe & Jette løb med dagens tredjeplads og 23 point.

I den samlede stilling tegner der sig nu et tydeligt billede af at Nicolai har positioneret sig overbevisende i front med ialt 181 point. Det er hele tretten point foran Krogsager på andenpladsen, og yderligere to point længere nede ad ranglisten ligger både Inge/Mette Marie og undertegnede på tredjepladsen.

Der er to runder igen, og det er begyndt at blive noget dunkelt hen mod slutningen. Derfor flytter vi starten frem til kl. 19:00 de sidste to runder. Startende skal derfor være opmærksom på at der er ca. 5 minutter lidt efter klokken 19, hvor der er færgebølger, og der derfor ikke kan sættes i vandet.

Vi håber på bedre vand næste uge, og ikke mindst et - ikke bedre - men større fremmøde - kom frisk!

Resultaterne ligger i vedlagte.

Tak til Jette for forplejningen i aften - det var en go' variant.

Vedhæftede filer