Handicap 19. juni 2019

19. juni 2019 22:01 , af Anders Vejby

"Take no prisoners" - undertegnede havde i aften start i gruppe 2 grundet det udfordrende vand i sidste uge. Første succeskriterie: "Kom først i gruppen ved første vending" blev hakket af. Dernæst blev det på første nordgående ben til en samlet føring efter passage af gruppe 1, og var således feltets første ved 2. vending.....og ved 3., ....4. 5. og 6. vending! Og ja, det er korrekt - der er ikke flere vendinger i en MKC Handicap afdeling. Således fik jeg afleveret den perfekte lead-out til Rolf, som kom bagfra fra startgruppe 3. Men skønne spildte kræfter - Rolf samlede den ikke op og undertegnede krydsede også mållinjen som den første! Det er i al beskedenhed historisk, da det aldrig før er sket! Jeg sendte en venlig tanke til Thorbjørn, som ikke deltog i aften.... Uden netop Thorbjørn var løbet - kan man sige - givet fri i aften. I den situation er det stærkt, i en idrætsklub som MKC, at se at vækstlaget griber chancen, og slår til med ambitionen om at gøre en god profil og kandidere til aftenens bedste tid. Nå - ja det var måske det lidt ældre vækstlag der slog til, det var ihvertfald Krogsager der i tiden 28:07 var den hurtigste. Dernæst kom Max (28:10) og tredjehurtigst var Ove (29:24).

Der var 17 både på vandet, og i én af dem fandt vi den feminine del af familien Nygaard til start. Trods lidt bølger kom alle inklusiv nybegyndere i mål. Tiderne var relativt gode, da det var gode surfbølger nordgående, og meget begrænset modvind sydgående.

De 25 point gik som antydet til undertegnede. Krogsager tog 24 point og Rolf tog 23. I den samlede stilling er vi tilbage i en split decision på 1. pladsen, hvor der står både Rolf og Nicolai med 130 point. Rolf roede sin bedste tid denne sæson, så investerede lidt i aften. På 3. pladsen - bliver det så - finder vi Mette Marie med 121 point.

Resultaterne fra i aften ligger i vedlagte pdf.

Denne succesfyldte Handicap afdeling blev derudover toppet af med en genoptagelse af brødsponsoratet fra Briancon. Det er alt andet lige bedre end supermarkedsbrød. Hos Briancon - Byens bedste bager - er "no-carb" og "low-fat" trængt lidt i baggrunden af den gode smag! Briancon bageren ligger iøvrigt på Åboulevarden - skulle trangen melde sig en dag der ikke er Handicap.