Handicap 15. juni 2022

15. juni 2022 22:15 , af Anders Vejby

Røgslør - masser af røgslør! Det er vist hvad der lige nu præger stillingen i Handicap turneringen. Noget af røgsløret er bevidst - for at bevare spændingen. Men jeg har derudover fundet en bug i den del af programmet som beregner vores handicaps. Fejlen er kommet til da jeg tilrettede koden for at tage historiske handicaps med i beregningen af det aktuelle handicap. Så når nogen af jer har undret jer over de tildelte handicaps/starttider, så er det med god grund. Jeg regner med at have luset fejlen ud til næste uge, samt have reprocesseret alle løbene til dato, så pointtildelingen dermed bliver korrekt. Så tag kun pointene fra i aften som vejledende. De realiserede rotider er ikke berørt af den aktuelle fejl.

Vi tangerede årets deltager rekord i aften med 19 både til start, godt hjulpet på vej af friske kræfter fra den mere rutinerede ende. Godt at se både Erik Steen, Morten og Per til start. Når det er sagt, så hermed en opfordring til andre rutinerede, til begyndere og iøvrigt alle andre MKC'ere om at komme og prøve kræfter med Handicap.

Vandet var grundliggende rigtig fint i aften, men det lægger nok også en dæmper på bølgedannelse når den øverste halve meter vandsøjle består af gopler. Det var indimellem en udfordring at få pagajen proppet i vandet. Rotiderne var generelt i den gode ende, og der blev sat en del "sæson-bedste" tider ("Bedste rotid" skal også lige tages med et gran salt - grundet bug'en). Det var Thorbjørn der i en slutspurt sluttede hurtigst i tiden: 24:36 - to sekunder før hans lead-out med Mette Marie & Behrouz. Samme margin var der fra Erik Steen i tredjehurtigste tid (25:24) og Ellen A & Mette G (25:26). Claus, Finn og Ellen G. toppede med et lile forbehold pointtildelingen, men lad os se efter den kommende rettelse - det kan flytte få point.

Aftenens resultater ligger i vedlagte.

Til sidst - tak til Mette G for at tage initiativet til brød og kage i aften. Denne opgave er endnu åben til i næste uge, så byd endelig ind.

Husk: Sommerferieugerne i Handicap er i år uge 29-30-31.

Vedhæftede filer