Handicap 14. Juli 2021

14. juli 2021 22:38 , af Anders Vejby

Sidste Handicap inden sommerferien bød på fladt og varmt vand og høj sol. Ca halvdelen af feltet forbedrede deres bedste tid for sæsonen, og Florian kom tæt på (8s fra) sæsonens hurtigste tid som jeg ellers tidligere forudså ikke var i fare. Men den står altså også stadig ved magt - iøvrigt sat af samme Florian i K2 sammen med Ellen Askholm.

Der var 13 kajakker til start, og alle fik startet - også Esther & Mette Marie. Max maksede desværre ud efter at have tabt en infight med rebet ved nordbøjen. Jeg tænker Max får trænet lidt teknik hen igennem sommerferien, og så tør jeg godt love at jeg sørger for at det reb er fikset inden Handicap starter op igen i uge 32. 

Florians tid - altså i K1 i aften - blev 24:39. Andenhurtigst blev Merete & Ove i K2 - også i en flot tid 25:55. To minutter senere dukkede Krogsager op i tredjehurtigste tid 27:53.

Med Nicolais fravær i aften var der igen dynamik på det samlede podie. Førstepladsen er dog rimeligt statisk med Rolf og hans nu 200 point. På andenpladsen ligger undertegnede med 183 point, mens Skovgaard nu er tilbage på tredjepladsen med 170 point. Nicolai (154) er fakstisk raslet ned til 5 pladsen da Krogsager (157) nu har presset sig ind på fjerdepladsen.

Tak til Merete for endnu en god hjemmebagt kage.

Resultaterne er vedlagt.

Vi ses til Handicap igen onsdag d. 11. august kl. 19:30.

Rigtig go' sommerferie til alle!

Vedhæftede filer