Handicap 14. august 2019

14. august 2019 22:10 , af Anders Vejby

Flot vand fik i aften 30 kajakker til start - samme flotte fremmøde som i sidste uge. Hele 13 førstegangsdeltagere fordelt på både gamle kendinge, nybegyndere og en enkelt Viking. Det flade vand betød også at det gik stærkt i aften. Alle undtagen tre lavede deres bedste tid i denne sæson, og det skal jo ses i lyset af at de af deltagerne der var med i sidste uge gjorde netop det samme sidste uge. Det må betyde at ro-formen hos mange er ved at være på plads. Det betyder også at vi har en ny sæsonrekord i aften. Den er nu 23:58 og blev sat af Thorbjørn. Den næsthurtigste tid blev i aften sat af Jari fra Viking (24:21), mens Peter & Birthe fik den tredjehurtigste tid (25:11) - iøvrigt lige foran ekvipaggen med Henriette & Ove. Den sidste toer konstellation med Nathalie & Jette gjorde sig også bemærket - her ved at tage dagens førsteplads og de 28 point, da de roede ca. 6½ min hurtigere end deres forventede tid. Tilsvarende forbedring gjorde Anette, som tog dagens andenplads og 27 point. Formanden nærmede sig med stormskridt den halve time, og tog i aften 26 point. Lægger vi det hele sammen og uddrager kvadratroden, så fører Rolf stadig - nu med 218 point. Rolf scorede hele 23 point i aften. Prisen var en forbedring af hans bedste tid med lige over ét minut, og en rotid 1½ minut under hans forventede tid. Så kommer BREAKING NEWS - på andenpladsen ligger nu undertegnede med 205 point, efter at have høstet 21 point i aften. Min pris var i sammenligning kun lidt under et halvt minut på min bedste tid, og 1:15 under min forventede tid. Så umiddelbart en OK positionering, som udfordrer til Rolf. Nu skal vi ikke glemme Nicolai på tredjepladsen - han er kun ét point efter! Nicolai scorer beskedne 14 point i aften, men holder sig også ½ min fra sin bedste tid, idet han ror næsten præcis på sin forventede tid. Nicolai var i kapkajak i aften - jeg var i turkajak. Måske jeg kan holde 2. pladsen i næste uge, hvis jeg drister mig ud i en kapper.

Der var adskillige vandgange i aften - jeg mener jeg så fire kajaksvømmere. Dette til trods for det flade vand. To udgik helt, og sjovt nok var det Lisbeth Rygaard og Lagoni som jo ikke er novicer udi kajakroning. Måske de blev rystet af de kraftige fiskestimer der huserede på banen i aften.

Tak til Jim for start- og målregistreringer, og tak til Briancon - Byens bedste bager - nu igen med kager - i sidste øjeblik inden udkonkurrering af Henriettes chokolade cookies.

Aftenens resultater ligger i vedlagte.

Vedhæftede filer