Handicap 1. Juli 2020

1. juli 2020 23:06 , af Anders Vejby

Knap så meget sol men flat vand trak sammen med Merete's opfordring 20 både til start - det er sæsonrekord. Forholdene betød at alle deltagere fik roet deres bedste tid denne sæson - og flere med adskillige minutter. Så godt med fremskridt som skal vedligeholdes henover sommerferien. Jørgen gør det største fremskridt med en forbedring på 10 minutter og høster aftenens maksimumpoint. Samme forbedring gjorde Birgitte og høster 24 point. Nicolai fik valgt den rigtige bådtype i aften, og styrtøjet stod distancen. Godt presset af Merete mod slutningen gav en forbedring på ca. 3½ minut og aftenens 23 point.

Tilbage til tiderne kom Thorbjørn ind i bedste tid 23:51. 1½ minut senere kom Behrouz i mål i tiden 25:26, og præcis ét minut senere kom den hurtigste toer med Inge & Mette Marie i mål. De øvrige toere var familie ekvipagen Nathalia & Finn i en hurtig tid på 26:49, og toeren hvor Rolf havde fået lokket Jonas med til at udføre det tunge arbejde. De kom også i mål under den halve time.

Da vi nu holder ferie i 3 uger kan vi gøre status og ønske tillykke til Merete - først og fremmest med fødselsdagen i dag (tak for en fremragende kage og bobler) - men dernæst med sejren i den første sæsonhalvleg. Merete har samlet 72 point sammen over de første fire runder. Det kan være vi skal indstifte Coronapokalen.... Andenpladsen går til toeren med Inge & Mette Marie (61 point), mens 3. pladsen (i lsiten hedder den 5. pladsen men det er lidt for teknisk til at uddybe her) ligger hos undertegnede som i Handicap sammenhæng er pænt erfaren med de lavere rangerende podiepladser.

Resultatlisten ligger vedlagt. Tak til Jim for tidtagningen, til Jette for forplejningen - i aften i seriøs grad flankeret af Merete og tak til alle ungerne som pludselig var i klubhuset i aften. Uden at ville træde os der udgør "standardinventaret" over tæerne, så var det fedt at se børn og unge i klubben - de er alle helt sikkert velkommen til at komme igen.

God sommerferie og god sommerferietur til dem der drager til Samsø.

Vi starter igen onsdag d. 29. juli kl. 19:00

Vedhæftede filer