Henter billeder...
MKC nyhedsmail forår 2019

MKC nyhedsmail forår 2019

Kære MKC-medlemmer Foråret nærmer sig, ...

Datoer og tilmelding til Instruktør 1 foråret 2019

Igen i år udbyder MKC instruktør 1 kursu...

Problemer med hoveddøren
  •    

Der er her til aften konstateret problem...

Generalforsamling 2019

Kære MKC-medlem   Som annonceret i nyh...
Ny sæson på Rokort.dk

Ny sæson på Rokort.dk

Den gamle km pc blev resat/nulstillet......

Handicap Finale 12. September 2018
  •    

Så nåede vi i mål med Handicap sæsonen 2...

VM Guld til Nikolaj og Thorbjørn

Rask og Thomsen tog VM-guld på selve mål...
Se alle nyheder

Tilmelding til kajakinstruktion 

Alle pladser på forårets instruktion er nu besat.  Alle, der er optaget og de der har skrevet til os, har modtaget en mail om endelig holdplads eller eventuel plads på venteliste til ekstra instruktionshold.

Hvis du har IPP2 (er friroet) til tur/kap-kajak fra en anden klub, kan du altid uden videre blive medlem af MKC.

Vi glæder os til at hilse på alle nye i sæson 2019 :-)

Ingen statistik

Du har ikke gennemført nogle ture i den valgte sæson

Rang

Afstand roet

km

Antal ture

Opslagstavlen

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
Vintersvømning onsdag morgen på Ingerslev Svømmestadion slutter sæsonen nu. Onsdag den 3. april er sidste gang.
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
Kontingentopkrævning 2019

Der er i sidste uge udsendt mail med kontingentopkrævning til alle medlemmer. Hvis du ikke mener at have modtaget denne, så check lige om mailen skulle være røget i et spam-filter.

I mailen er der en ’knap’, hvor du bliver ledt videre til et sikkert betalingsvindue. Her kan du betale kontingentet direkte med et dankort.

I forbindelse med betalingen får du tilbudt, at kortoplysningerne bliver gemt. Hvis du gemmer dine kortoplysninger, vil du ved fremtidige opkrævninger fra MKC blot få et varsel, om at betalingen vil blive trukket på dit kort til betalingsfristen. Så behøver du ikke længere selv aktivt foretage betalinger. Kortoplysningerne bliver ikke gemt - og kan ikke ses - af MKC selv, men lagres sikkert hos Dibs.

Hvis du ikke kan finde den udsendte mail med kontingentopkrævningen, kan du i stedet logge dig på MKC-hjemmesiden. Når du er logget på, står dit navn på en ’knap’ øverst til højre. Herfra kan du klikke dig videre til ’mine regninger’.

På fakturaen er der også et link til ’alternative betalingsmuligheder’. Klikker du på dette, får du oplyst klubbens konto. Du kan så betale dit kontingent via en bankoverførsel. HUSK i givet fald at oplyse dit fakturanummer i forbindelse med overførslen, ellers kan jeg ikke se hvem betalingen er fra.

De af jer, der tidligere har gemt jeres betalingskortoplysninger, har i stedet for en opkrævning fået en mail med et varsel, om at beløbet er reserveret og vil blive trukket på jeres kort til betalingsfristen.

Hvis man af en eller anden årsag ønsker at stoppe den reserverede betaling, skal man gå ind på fakturaen, hvor der er en ’stopknap’. Der har været en fejl i Memberlink-programmet i de seneste dage, hvorefter denne stopknap har manglet. Men Memberlink har nu rettet fejlen, og stopknappen skulle være tilbage igen fra og med i morgen lørdag.

Husk at kontingentet skal være betalt senest den 5. april, som er fredag i kommende uge. Der er allerede mange af jer, der har betalt, eller har reserveret beløbet på betalingskortet. Tak for det 😊.
Luise Arhøj
Luise Arhøj
"Catlinks" afgange fra Århus Havn er lagt ind under menupunkt Vejr og Webcam.
Mette Grønborg Vi har ikke rigtig noget at bruge Århus-afgangene til. Der er ingen bølger. Desuden ændrer de hele tiden planerne.
Jette Bach Super, Louise! Du begynder at komme ind i det og tage fra. Færgeafgange eller ej :-)
Luise Arhøj 😊
Luise Arhøj
Luise Arhøj
Anne og Jakob drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. De har lavet en kort rejsebeskrivelse til klubben efter turen med lidt informationer til Jer, som måtte have lyst til at prøve havkajak i Grækenland.
Tolo Roklub_1.pdf
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
TVANGSUDMELDELSER
Pr. dags dato har jeg tvangsudmeldt dem, der stadig ikke havde fået betalt deres kontingent for 2018. De pågældende må selvfølgelig ikke længere benytte klubbens faciliteter og materiel. Deres nøgler er lukket og de kan ikke logge på rokort og hjemmeside.
Tvangsudmeldelserne er sket ifølge klubbens vedtægter.
Andre medlemmer må naturligvis ikke lukke de tvangsudmeldte ind i klubhuset eller tage dem med ud at ro i klubbens materiel.
Evt. henvendelser om tvangsudmeldelser til kasserer@mkc-kajak.dk
Mvh. Rigmor