Forside

Nyheder

Handicap Afslutning 11. september 2019
  •    

Så blev det tid for Handicap afslutninge...

Handicap 4. september 2019
  •    

Slut med sol, sommer og fladt vand - og ...

Handicap 28. august 2019
  •    

Endnu en sommeraften, hvor et af de beds...

Handicap 21. august 2019
  •    

Sensommeren viste sig fra sin bedste sid...

Handicap 14. august 2019
  •    

Flot vand fik i aften 30 kajakker til st...

Handicap 7. august 2019
  •    

Med 30 både og heriblandt 4 mandskabsbåd...
Se alle nyheder

Eftersommer 2019

Så er det nu, alle årets begyndere har mulighed for at få roet de sidste km for at få det eftertragtede bevis og dermed klubnøglen :-)

Derudover bliver der gode muligheder for at få støvet teknikken af i august og september, hvor flere af klubbens erfarne roere på skift tager sig af mandagstræningen. 

Så hold øje med aktivitetskalenderen for faste aktiviteter og brug opslagstavlen her eller medlems-facebook siden til spontane roaftaler.

Vi har ikke flere begynderinstruktioner i 2019, så næste mulighed for at komme på et hold, er at tilmelde sig her på siden, den 1. søndag i marts 2020 kl. 12:00. 

Dit rokort

Ingen statistik

Du har ikke gennemført nogle ture i den valgte sæson

Rang

Afstand roet

km

Antal ture

Opslag fra medlemmer

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Jette Bach
Jette Bach
https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE9129820/danmarksbilleder-vi-venter-lige-til-boelgerne-fra-molslinien-har-lagt-sig-saa-gaar-vi-ud/
Jette Bach Jp har været i klubben og snakket med et par af årets nybegyndere :-)
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
Strandvejen bliver også i år lukket pga. Classic Car Race. Det gør det mere besværligt at komme til og fra klubben.
Man kan nemlig kun komme til klubhuset enten via Højbjerg Torv og Thors Møllevej eller fra syd gennem skoven. Dette gælder også for gående og cyklende.
Så vidt jeg kan se, bliver Strandvejen spærret i perioden fra onsdag den 15. maj kl. 9.00 til mandag den 20. maj kl. 18.00.
Selve racet afvikles hen over weekenden den 17.-18.-19. maj.
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
Vintersvømning onsdag morgen på Ingerslev Svømmestadion slutter sæsonen nu. Onsdag den 3. april er sidste gang.
Rigmor Korsgaard
Rigmor Korsgaard
Kontingentopkrævning 2019

Der er i sidste uge udsendt mail med kontingentopkrævning til alle medlemmer. Hvis du ikke mener at have modtaget denne, så check lige om mailen skulle være røget i et spam-filter.

I mailen er der en ’knap’, hvor du bliver ledt videre til et sikkert betalingsvindue. Her kan du betale kontingentet direkte med et dankort.

I forbindelse med betalingen får du tilbudt, at kortoplysningerne bliver gemt. Hvis du gemmer dine kortoplysninger, vil du ved fremtidige opkrævninger fra MKC blot få et varsel, om at betalingen vil blive trukket på dit kort til betalingsfristen. Så behøver du ikke længere selv aktivt foretage betalinger. Kortoplysningerne bliver ikke gemt - og kan ikke ses - af MKC selv, men lagres sikkert hos Dibs.

Hvis du ikke kan finde den udsendte mail med kontingentopkrævningen, kan du i stedet logge dig på MKC-hjemmesiden. Når du er logget på, står dit navn på en ’knap’ øverst til højre. Herfra kan du klikke dig videre til ’mine regninger’.

På fakturaen er der også et link til ’alternative betalingsmuligheder’. Klikker du på dette, får du oplyst klubbens konto. Du kan så betale dit kontingent via en bankoverførsel. HUSK i givet fald at oplyse dit fakturanummer i forbindelse med overførslen, ellers kan jeg ikke se hvem betalingen er fra.

De af jer, der tidligere har gemt jeres betalingskortoplysninger, har i stedet for en opkrævning fået en mail med et varsel, om at beløbet er reserveret og vil blive trukket på jeres kort til betalingsfristen.

Hvis man af en eller anden årsag ønsker at stoppe den reserverede betaling, skal man gå ind på fakturaen, hvor der er en ’stopknap’. Der har været en fejl i Memberlink-programmet i de seneste dage, hvorefter denne stopknap har manglet. Men Memberlink har nu rettet fejlen, og stopknappen skulle være tilbage igen fra og med i morgen lørdag.

Husk at kontingentet skal være betalt senest den 5. april, som er fredag i kommende uge. Der er allerede mange af jer, der har betalt, eller har reserveret beløbet på betalingskortet. Tak for det 😊.
Luise Arhøj
Luise Arhøj
"Catlinks" afgange fra Århus Havn er lagt ind under menupunkt Vejr og Webcam.
Mette Grønborg Vi har ikke rigtig noget at bruge Århus-afgangene til. Der er ingen bølger. Desuden ændrer de hele tiden planerne.
Jette Bach Super, Louise! Du begynder at komme ind i det og tage fra. Færgeafgange eller ej :-)
Luise Arhøj 😊