Handicap 9. maj 2018

9. maj 2018 22:31 , af Anders Vejby

Opdateret 2018-05-11: Startgruppe for Ove&Max rettet fra gruppe 2 til 3. De var derfor 2 minutter hurigere, og kom ind lige efter Thorbjørn og altså foran Mette&Ellen. Derudover er starttiden for Krogsager også rettet fra 1 til 3. Kan ikke få lov at vedlægge ny fil til dette opslag.....???

Bedre vejr, mindre bølger, varmere vand - undskyldningerne for IKKE at komme og deltage i Handicap begynder at rinde ud..... Vi var i aften 16 både på vandet med ialt 19 deltagere. Én båd mindre til start end i sidste uge, men tilgengæld 2 flere i mål. Hastighederne blev også lidt bedre i aften - vi havde således debut under den halve time til de tre hurtigste både. Banens længde har været debateret lidt - den er målt ud til 5km ved udlægningen af vendebøjer - 833m mellem disse. Et bud i aften lød på 5.3km og det med vendinger, så ikke helt ved siden af.

Hurtigst var Thorbjørn i tiden 25:49. Lige efter kom Ove & Max og ca. et minut senere kom toeren med Mette & Ellen.

De første point blev delt ud i aften. Størst success havde Mette Marie som med 25 point nu fører Handicap. Efter hende med ét points afstand kommer Jette Bach og Henriette.

Aftenens resultater ligger i vedlagte pdf (slettet)

Tak til Jim for at stå for tidtagningen i aften - Jim er klar igen i næste uge siger han.

Skulle den danske markedsføringslovgivende magt til trods for denne spæde blog finde på at klassificere mig som en "influencer" må jeg her advare om en reklame: Brød og kage var fra byens bedste bager; Briancon på Åboulevarden. De har mere hvor det kommer fra og har iøvrigt også åbent i morgen på Kristiflyvedag!

Vel mødt næste uge - og tag et par romakkere med hver.