Handicap 9. juni 2021

9. juni 2021 22:45 , af Anders Vejby

Super fremmøde i aften til en rigtig midsommer Handicap aften. 22 deltagende fordelt i 19 kajakker plus lidt tilskuere giver altså bare god stemning før, under og efter løbet.

Der var 8 sæsondebutanter med, og her markedere specielt toeren med Ellen og Florian sig. Jeg oplevede for første gang at blive lap'et i Handicap da Ellen & Florian rundede mig - tak for den. Vi vidste jo godt at Ellen er hurtig, men Florian beviste også at det ikke kun er hurtige Audier der kommer fra Ingolstadt. Deres tid - og iøvrigt sæsonens hurtigste (med en margin på 2:23!) - blev 24:31. Den får nok lov at stå resten af sæsonen (håber jeg får provokeret nogle her). De fleste satte deres sæsons bedste i aften, og næsthurtigste tid fik Anders (27:20) og Max fik tredjehurtigste (27:44). Allan tog de maksimale point (25) med en forbedring på 6½ minut. Jens Ole tog 24 point for en forbedring (pris) på 3:40 (velkommen i gruppe 4 næste gang). Krogsager tog 23 point 3min hurtigere end sin forventede tid. I den samlede pointstilling tog Rolf i aften førstepladsen med 88 point. Kort efter kommer Jan med 86 point og på tredjepladsen undertegede med 84 point. Så i lyset af at der i den grad er mulighed for forbedring er jeg ret positiv mht. at forsvare en god placering.

Resultaterne er vedlagt.

Tak til Mette Marie for udsøgt lækre boller og til Allan for fyldte chokolader. Vejrudsigten for næste uge ser tilnærmelsesvis ud som i aften, så med forbehold for usikkerheden så er der al mulig grund til at komme til Handicap/klubaften også i næste uge.

Vedhæftede filer