Handicap 8. august 2018

8. august 2018 22:28 , af Anders Vejby

Opdateret 2018-08-12: point fra 4. juli inkluderet. Startliste til 15. august vedlagt.

Meget bedre bliver forholdene nok ikke på vores breddegrader - så må man leve med at badevandet er urimeligt koldt i sammenligning med andre gode steder på kloden. I det lys er 25 startende både vel lidt i underkanten af hvad vi kunne sætte næsen op efter her midt på højsæsonen. Så tag fat i den makker/makkerinde der ikke var med i aften og træk dette personage med næste uge :-)

Alle nåede naturligvis helskindet igennem omend et enkelt startnummer tippede rundt på en lille krusning undervejs (siger ikke hvem men det var en toer i gruppe 4)... Dette var også det eneste startnummer, der ikke fik lavet sin bedste tid i denne sæson. Feltets gennemsnitlige rotid var i aften 30:08 - det er 1:20 hurtigere end den hidtidigt hurtigste runde fra 23. maj. Det betyder også at vi i aften fik forbedret den hurtigste individuelle rotid for denne sæson - se senere...(cliff-hanger)

Når vi taler hurtige tider er det eksempelvis også værd at bemærke Allan der som begynder - og i et dertil indrettet "badekar" - gennemfører i en tid lige over den halve time - det er godkendt! I aften så vi også Mia & Esben ro helt op med spidsen i gruppe 5 med tiden 23:28.

Hurtigste tider var i aften; Nikolai Thomsen (23:23) - denne sæsons hurtigste tid....BOM!, Thorbjørn (23:25) og Mia & Esben (23:28).

De fleste point (25) gik i aften til Peter Føns, som fra sidste uges første rotid på ca. 55min havde maksimalt handicap, men som i aften roede på knap 32min. Dagens andenplads gik til førnævnte Allan, mens Mette Marie denne uge tog den med ro(r) og fik 23 point for en tid lige over den halve time.

Den samlede point stilling er pt. provisorisk da jeg lige skal have inkluderet løbsresultater fra 4. juli.

I den samlede stilling forsvarer Mette Marie (195) første pladsen. Nicolai (179) ligger nummer to og undertegnede ligger nummer tre. Sidstnævnte tvivler jeg ihvertfald på overlever den nærmere revision - her er det reelt nok Henriette der er den. Jeg opdaterer når jeg har fået kigget igennem de forgange par runders resultater.

Listen fra i aften med den provisoriske point stilling ligger vedlagt.

Tak til Jim for tidtagningen og til byens bedste bager - Briancon - for brødsponsoratet (så er vi tilbage på kulhydratkuren).