Handicap 6. juni 2018

6. juni 2018 22:37 , af Anders Vejby

Endnu engang sommer, sol, østenvind og lidt bølger. Thorbjørn og Jan fik lagt ny sydlig vendebøje ud i aften da den gamle var forsvundet. På tiderne ser det ud som om den placeret meget tæt på den rigtige afstand, så ingen undskyldninger fra den kant.

24 både var til start - heriblandt en frisk håndfuld begyndere. I gruppe tre havde vi en sjælden deltagelse af Pape, og tak for det. Pape tog bagtroppen i gruppen hvor undertegnede igen ikke kunne hænge på Nicolai og Jan. Det skulle ikke blive sidste gang undertegnede blev overløbet af Nicolai denne aften.

Der var flere vandgange i bølgerne - specielt på og omkring målstregen. To gennemførte ikke - det var Sara Tonnesen og helt usædvanligt Thorbjørn som havde knas med teknikken. Blandt de 22 der kom i mål var makkerparet Ove & Max hurtigst i tiden 25:40 og dernæst kom Esben i tiden 26:34. For begge både var det deres anden deltagelse og deres hurtigste. Tredjehurtigst var Klaus i tiden 26:42.

Claus tog de maksimale 25 point i aften ved at forbedre sin bedste tid med 6½ minut. Esben tog 24 point og Camilla tog dagens tredjeplads og 23 point. I den samlede stilling har vi stadig Mette Marie i spidsen - nu med 105 point. På anden pladsen ligger Nicolai med "Gamle Ole" og på tredjepladsen Jette Nygaard med 88 point. Så Mette Marie i front med en margin på 15 point - "nogen burde gøre noget" :-)

Løbet sluttede af med lidt dramatik da nogle usædvanligt store bølger fra terrorist rederiet landede mod kysten mens de sidste Handicap deltagere var ved at søge på land. Man står og snakker om at "de er da godt nok store de bølger" og "det kan da godt gå galt med de kajakker". Det bliver så lidt senere til "det går da galt med de kajakker" efter at de to sagesløse begyndere var kæntret i den pludselige og voldsomme brænding. Så begyndte folk på land at løbe de nødstedte til undsætning. Det var her undertegnede for anden gang blev overløbet af Nicolai på vejen ud i brændingen. Nicolai og Jens Ole var på pletten og fik meget vel reddet et par kajakker fra at blive skadet i mødet med strand, høfter eller bådebro. Godt reageret! Terese har lagt lidt billeder/film op på FB som viser lidt af sceneriet.

Resultaterne fra i aften finder I i den vedlagt pdf.

Sommerferie  - vi skal have placeret Handicap's sommerferie pause. Vi holder tre ugers pause, men spørgsmålet er om det skal være ugerne 27-29 eller 28-30. Jeg tror jeg vil forsøge mig med en afstemning på FB, så følg med der.

Vedhæftede filer