Handicap 5. september 2018

5. september 2018 21:44 , af Anders Vejby

Næstsidste runde Handicap for i år - det betyder iøvrigt at du kan stadig nå det næste uge......

15 både fandt vej til start. Det er en fremgang på 50% ifht sidste uge. Med den trend er vi næste uge måske over 25 både til start.... Bugten havde i timen inden starten lagt sig fladt ned, men da staren skulle gå, havde den lidt sø fra det sydøstlige hjørne. Nok sø til at vi var et par stykker, der bakkede lidt i valget af kajaktype. Det er én af fordelene ved at vi ikke er 40 til start (udover nok varmt vand og masser af kage) - der er kajakker nok at vælge imellem.

Jette Nygaard havde sin sæson finale i aften, da hun ikke kan deltage næste uge. Man må give Jette, at det var god timing; Jette sluttede på toppen i aften med 25 point. Tonni fik 24 point og Boje tog dagens tredjeplads og 23 point. De hurtige var i aften - fra den hurtige ende: Thorbjørn (24:34), Ellen & Ove (25:45) og Max (26:35).

I den samlede stilling vedligeholder Mette Marie (283) overlegent sin førsteplads. 42 point længere nede finder vi Henriette (241), som i aften fordoblede sin afstand til undertegnede (239) på 3. pladsen (er personligt lidt skuffet og overvejer seriøst at indlægge et træningspas inden næste uges finaleløb).

Resultaterne fra i aften ligger i vedlagte pdf.

Vel mødt til kage fra Briancon - Byens Bedste Bager og til sidste Handicap løb næste uge - kommer der en 50-55 stykker til start, Mette Marie kæntrer og jeg slår min PR med 4-5 min, så ender det sgu med at jeg vinder.....

God tur til dem der skal prøve kræfter med Tour de Gudenaa i weekenden

NB: HUSK at melde jer til ÅM Marathon 15. september som afholdes på hjemmebane (det er kun lidt længere end Handicap.....). Skriv jer på sedlen ophængt i indgangspartiet i klubben.

Vedhæftede filer