Handicap 30. maj 2018

30. maj 2018 23:21 , af Anders Vejby

Så er man væk fra Handicap en uge og straks bliver man nærmest ydmyget af sin startgruppe. Ikke kun farten mangler, men også teknikken til at håndtere bølgerne er ikke rigtig på plads endnu denne sæson. Det betyder tung turkajak og tunge arme. Faktisk minder det nok en del om den oplevelse som aftenens nybegyndere også havde. Det er dog en relativt større præstation at de får kæmpet sig igennem løbet. Der var en del vandgang i aften både før og under løbet, men hvad betyder det når vandtemperaturen er på den gode side af de 20 grader og man stort set kunne bunde hele banen rundt. Der var 24 både til start - lidt atypisk var alle solokajakker. Der var ifølge listen 3 der ikke gennemførte - check lige i listen om det stemmer med din egen oplevelse. Knap 10 nybegyndere deltog.

Hurtigst var i aften Thorbjørn (25:22) - og der var et godt stykke til Krogsager (28:04) og Ove (28:54) i hhv. næsthurtigste og tredjehurtigste tid.

I pointræset høstede Krogsager i dag max point (25) ved at forbedre sin bedste tid med 1½ minut. Krogsager var de eneste der forbedrede deres bedste tid i aften. Undertegnede var den der satte mindst til ifht. min forventede tid (se bort fra førstegangsdeltagere som ikke skal have point), så jeg løb med de 24 point. Mette Marie fik i sit forsvar for 1. pladsen de 23 point. I den samlede stilling ligger Mette Marie da også stadig i spidsen med 93 point. Dernæst kommer Jette på 2. og 3. pladsen - hhv. Bach (81) og Nygaard (77).

Aftenens resultater finder I i vedlagte PDF. Sig til hvis der er rettelser - af plausibel karakter forstås :-)

Tak til Jim for endnu en omgang tidtagning, og til Steen for at arrangere Briancon (byens bedste bager) de-luxe traktementet efter ræset!