Handicap 22. august 2018

22. august 2018 21:49 , af Anders Vejby

Gennemsnitstiden går ned, deltagertallet går ned og kagerne bliver såmænd også klemt ned. Der var 16 deltagende både i aften. Det tangerer anden runde tilbage den 9. maj. Gennemsnitsrotiden blev så lav som 28:58, hvilket er den hurtigste i år. Det må jo betyde at det er den hårde kerne der er på vandet :-)

Hurtigste på vandet var Thorbjørn i tiden 23:37 - næsten i nominel tid kun 5s fra forventningen. Den nye konstellation med Ellen & Max satte dagens næsthurtigste tid 23:42, og et lille minut senere kommer Terese & Jens Ole ind i tiden 24:31. Grundet mekanisk nedbrud de forgangne to runder, fik vi i aften startet Jette Bach op i gruppe 1, og når materiellet ellers holder til behandlingen, så roer Jette en god tid (30:23), og kom derfor også klart ind som den første, og høstede de 25 point. John tog de 24 point for en pris på 1min forbedring af sin bedste tid. Krogsager kæmper hårdt for at komme på podiet og tog dagens tredjeplads og de 23 point.

I den samlede stilling ligger Mette Marie (250) solidt på 1. pladsen, og kom med en forbedring på 20s iøvrigt for første gang ind under den halve time. Andenpladsen blev modsat forventningen forsvaret af en tililende Henriette (201) startende i gruppe 6. Så undertegnede er stadig forvist til 3. pladsen med 198 point. Det er ikke en sikker position, for kun ét point efter har vi den anden Anders, og Camilla ligger også indenfor en håndfuld point. Så podiet er med undtagelse af toppen helt åbent,

Resultaterne fra i aften ligger i vedlagte.

Vel mødt i næste uge til kajakræs og kage fra Briancon - byens bedste bager!

Vedhæftede filer