Handicap 20. juni 2018

20. juni 2018 22:29 , af Anders Vejby

25 både til start er lige én mere end gennemsnittet for sæsonen. Bemærkelsesværdigt for denne runde er det at gruppe 5 var helt blottet for deltagelse, og der var heller ikke mange i gruppe 4. Måske der er lidt præstationsangst i omløb.... I den anden ende af feltet var der noget mere tilslutning, og selv Steen som indtil nu trofast er blevet på land for at servicere os var idag med i racet for første gang i år. Vi er nu oppe på 66 unikke deltagere i år. Vi passerer normal de 100 inden sæsonen er omme, så tag det som en opfordring til at komme afsted til Handicap og prøv om I kan få trukket et andet medlem med også.

Søren-Peder var den eneste der ikke gennemførte i aften, men vandet var heller ikke helt urimeligt. Kun hvis man som undertegnede var lidt får kåd i valget af kajaktype kunne dønninger/bøljer drille en del.

Thorbjørn havde en stille dag på kontoret omend han roede i den hurtigste tid (25:23). Næsthurtigst var Terese & Jens Ole (25:27) efterfulgt af Max (26:41).

Henrik Holst tog de fleste point i aften hvor han deltog for anden gang og forbedrede sin tid med hele 19min! Det er da en udvikling der vil noget. Camilla to de 24 point - 3 min hurtigere end sin forventede rotid. 23 point gik til Max som betalte med en forbedring af bedste tid på 1:19.

I den samlede stilling har Mette Marie (140) nu øget sin margin fra 12 til 17 point ned til Nicolai (123) på andenpladsen. Derfra er der ca. uændret 6 point til undertegnede (117) på tredje pladsen.

Resultaterne ligger i vedlagte PDF.

SOMMERFERIE: Handicap holder i år sommerferie i ugerne 28, 29 & 30, så der er to løb mere inden vi holder ferie.

Vi ses næste onsdag til Handicap race, klubaften og Briancon brød (Byens Bedste Bager)!

Vedhæftede filer