Handicap 16. maj 2018

16. maj 2018 22:22 , af Anders Vejby

Så blev det endelig sommer på bugten, og 23 både blev lokket til start - så nu er vi ved at ramme niveauet. Otte var 1. gangs deltagere - så hele 11 både i gruppe 1. Hvad kan det ikke blive til når årets begyndere begynder at melde sig ind i kampen? Som en naturlig konsekvens af det gode vejr og det flade vand fik alle der gennemførte i aften forbedret deres bedste tid, så vi vil også se næste uge at startgrupperne så småt er ved at være populeret - dog stadig med undtagelse af gruppe 6 som der endnu ikke er fundet anvendelse for med de to første bølge-runder. Som kendere vil vide er den forventede rotid og derfor de individuelle handicaps og tildeling af startgruppe bestem af "gennemsnittet af de to hurtigste og den seneste gennemførte runde". Apro pos gennemføre, var der en enkelt der ikke kom igennem på reglementeret vis i aften. Det var Birgit som fandt fristelsen for stor og sprang i det nu tilforladeligt tempererede vand ved sidste sydlige vending.

Vi havde Klaus og Thorbjørn til start i gruppe 4 i aften, og de stod også for de hurtigste tider. Thorbjørn i 25:32 og klaus ét sekund efter. Jens Ole var 3. hurtigst i tiden 27:29. Der er nu 25% af sæsonens deltagere der har præsteret en tid under den halve time. Vil i den sammenhæng fremhæve Mia som i aften meldte sig ind i den klub. Vi er nogle som stadig ser frem til at den store dag kommer til os - herunder nok også Mia's fædrene ophav :-)

Maksimum point gik i aften til Mette Marie, efterfulgt af Jette Bach og Jens Ole. Det resulterer i at Mette Marie (49) holder fast i førstepladsen ligesom Jette Bach (47) holder andenpladsen. Ny på tredjepladsen kommer Jette Nygaard (41). Den forsvarende Handicap Mester (henriette) udeblev i aften - og det koster et fald på 9 placeringer, hvilket understreger regel nummer ét i Handicap spættebogen - hvis man vil vinde Handicap er det nok nødvendigt at deltage i alle runder.

Resultaterne fra i aften ser I i vedlagte pdf.

Tak - igen - til Jim for afviklingen af starten og tidtagningen. Jim tager den tjans igen i næste uge hvor undertegnede ikke kan komme. Så jeg vil opfordre jer til i næste uge at være i god tid til registreringen på startlisten og hjælpe Jim med at sikre at I er noteret rigtigt - især hvis I ønsker at ændre startgruppe. Hjælp også med at checke om jeres tid ser rigtig ud efter løbet.

ALARM: Rutinen med al det dejlige kage og brød fra Briancon - byens bedste bager - vil I nok gerne gentage næste onsdag. Da jeg som nævnt ikke kan komme næste uge er der brug for at der er én der kan tage opgaven med at hente brød/kage hos Briancon på Åboulevarden. Det skal hentes kl. ca. 17:10 (de lukker klokken 17:30). Giv besked i kommentarfeltet til dette opslag eller på Facebook opslaget.

Vedhæftede filer