Handicap 15. august 2018

15. august 2018 23:10 , af Anders Vejby

Endnu en gang var forholdene fortrinlige og runden var ikke langt fra sidste uges rekord. Udover marsvin var der 20 både på vandet. 9 af disse forbedrede deres sæsonrekord i aften. Rasmus med startnummer 94 er nybegynder og deltog for første gang i aften. Af samme grund kunne han jo ikke forbedre sin tid, men det er værd at nævne at Rasmus lukkede runden i tiden 33:17! Det er aftenens ”Godkendt” tid!

Thorbjørn var hurtigst i aften i tiden 23:36 – kun 8 sekunder fra den sæson rekord som Mia & Esben satte i sidste uge. Næst hurtigst var Mette & Ellen (23:58) – en lille halv bådlængde foran Max.

Ask fik de fleste point ved at ro 3:50 hurtigere end sin forventede tid. Næste den samme præstation udførte Behrouz som fik dagens andenplads, mens Ellen med en rotid 2:32 hurtigere end sin forventede tid fik den tredjehøjeste pointtildeling.

Mette Marie sidder meget solidt på den samlede førsteplads med 229 point. På det øvrige podie finder vi den forsvarende Handicap Mester Henriette med 182 point, mens det laveste trin er besat af Camilla og undertegnede med hver 176 point. Vi har rundet 13 Handicap afdelinger i år. Både Mette Marie og Henriette har gennemført 12 runder, - ingen har gennemført alle 13 runder. Så det understreger, at hvis man vil vinde Handicap, så skal man ikke udeblive i mere end én runde. Se bare Nicolai som ikke var med i aften, og af den grund glider fra sidste uges andenplads til en sjetteplads denne uge. Hertil kan nævnes at det forlyder at Henriette ikke deltager i næste uge – jeg lugter sølv….

Tak til Jim for tidtagningen og til Briancon – Byens Bedste Bager - for den ekstra mængde gode kager denne uge.

NB: Sidste Handicap er onsdagen efter Tour de Gudenå - dvs. onsdag d. 12. september.

Vedhæftede filer