Handicap 13. Juni 2018

13. juni 2018 22:37 , af Anders Vejby

Så er den danske sommer tilbage - under 20 grader og en kølig vind fra det vestlige hjørne. Selvom vandtemperaturen er dykket flere grader siden for et par uger siden, kan det i den kolde vind godt friste at hoppe på den blå hylde. Måske det var årsagen til at flere valgte den løsning. Specielt Marie havde stor success med det, men det gik desværre ud over gennemførelsen af Handicap :-)  Bo gennemførte heller ikke - ved redaktionens lukning uvist af hvilken årsag.

Fra begyndere til en kommende EM deltager - vi havde i aften selskab af Nikolai Thomsen som sprang på startgruppe 5. Troede ellers at det skulle være anledningen til at få startet den gruppe 6 op som  Thorbjørn ellers alene har kvalificeret sig til indtil nu. I gruppe 5 havde vi også Thomsen senior og ekvipagen Ove & Max, der blev roet nogle gode tider. Nikolai tog dagens hurtigste tid - også selv om han afventede gruppen lidt i et par vendinger, hvor andre kombattanter fra gruppe 4 synes at være gået i pit. Nikolai's tid blev 25:13. Thorbjørn kom ind i 25:17, Klaus i 25:25 efterfulgt af Ove & Max i 25:25. Et tæt løb.

De maksimale 25 point gik i aften til Camilla som kom under de 40 minutter. Klaus tog de 24 point og lavede sin bedste tid, mens Behrouz fik 23 point i en tid ca. ét minut hurtigere end sidst.

Mette Marie forbliver i spidsen med 120 point. Forspringet til Nicolai B. (107) er to point mindre end i sidste uge. Begge var meget økonomiske med deres handicap og undlod langtfra at lave bedste tider. På tredjepladsen ligger undertegnede med 103 point, men på bekostning af bedste tid.

Resultaterne ligger i vedlagte pdf.

NB: Har du ikke set meningsmålingen vedr. placeringen af Handicap sommerferien, så find den på MKC's facebook side. Her kan du give din mening om Handicapsommerferien skal ligge i perioden uge 27-29 eller 28-30. Er du ikke facebook bruger, kan du også smide ditv ønske i en kommentar til dette opslag her på MKC hjemmesiden.

Vedhæftede filer